Yaşanan tartışmada Orkun A., Uğur G.'yi defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Marmaray Bölge Müdürlüğü Altyapı Müdürlüğü’nde şoförlük yapan Uğur G., aynı işyerinde teknisyen olarak çalışan Orkun A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Uğur G.'nin aynı işyerinde sekreter olarak çalışan eşi Serpil Ç.G. ile Orkun A. arasındaki yasak ilişkiyi öğrendiği, ikili arasında bu nedenle tartışma çıktığı öğrenildi.

İddiaya göre, Serpil Ç.G.(36), aynı işyerinde çalıştığı Orkun A.(44) ile yaklaşık 9 ay önce ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişkiyi eşinin cep telefonu mesajlarından öğrenen Uğur G., tarafları yüzleştirmek için geçtiğimiz pazar akşamı saat 16:00'da eşi ile birlikte Orkun A.'nın Erenköy'deki evine gitti. Saat 22.00 sıralarında çıkan tartışmada Orkun A., masadaki bıçağı alarak Uğur G.'yi defalarca bıçakladı. Orkun A. polisi arayarak olayı bildirdi ve suç aleti bıçakla birlikte apartmanın önünde polisi beklemeye başladı. Serpil Ç.G. ise eşinin başında beklerken bulundu.

Eve gelen sağlık ekipleri vücudunun değişik yerlerinden çok sayıda bıçak darbesi alan Uğur G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Orkun A. ve Serpil Ç.G. gözaltına alındı.

Orkun A. ifadesinde, Uğur G.'nin ilişkiyi öğrendikten sonra evine geldiğini ve Serpil G. ile kendisini darp etmeye başladığını, kendisinin de dayanamayarak şahsı bıçakladığını söylediği belirtildi.

3 aylık hamile olan Serpil Ç.G.'nin polisteki ifadesinde, “Orkun ile ilişki yaşıyordum. Eşim bunu öğrendi ve beni Orkun’un evine yüzleşme için götürdü. Orkun’a sorular sordu. Birlikte alkol aldığımız masa üzerinde bıçak vardı. Orkun, bu sorulara dayanamayarak Uğur’u defalarca bıçakladı” dediği öğrenildi.

Polis yaptığı kamera incelemesinde olaydan önce saat 16.00 sıralarında Uğur G. ve eşi Serpil Ç.G’nin eve giriş yaptıklarını belirledi.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan Orkun A.tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Serpil Ç.G adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

Editör: TE Bilişim