Karasu'da fındık fabrikası yangını: 2 itfaiye eri alev alan sepette tehlike atlattı
Yayınlanma:
Sakarya'nın Karasu ilçesindeki fındık fabrikasında çıkan yangında, 2 itfaiye eri alev alan sepette tehlike atlattı, ancak herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Sakarya'nın Karasu ilçesindeki bir fındık kırım fabrikasında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik bir müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Olay sırasında, itfaiye ekiplerinin yangına müdahale çalışmaları sırasında beklenmedik bir tehlike yaşandı.
Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, bulundukları itfaiye aracının sepetinin alev almasıyla karşı karşıya kaldı. Ani gelişen bu durum karşısında itfaiye erleri, sepeti hemen terk ederek aracın merdiveninden güvenli bir şekilde aşağı indi.
İtfaiye erlerinin hızlı tepkisi ve alınan önlemler sayesinde herhangi bir ciddi yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni ve maddi hasarın büyüklüğüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak:DHA
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.