Küçükçekmece'de galeri önünde silahlı saldırı: 1 ağır yaralı
İstanbul Küçükçekmece'de bir galerinin önünde bekleyen 41 yaşındaki Gökhan Erol, haraç almak isteyen kişilerin silahlı saldırısına uğradı. 17 Temmuz günü saat 10.17'de meydana gelen olayda, kaporasını verdiği aracını teslim almak için bekleyen Erol, telefonla konuşurken açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Erol'un tedavisi, bilinci kapalı olarak sürüyor.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve galeride çalışan 24 yaşındaki D.B.'nin ifadesini aldı. D.B., Erol'un 17 gün önce araç için kaparo bıraktığını ve teslimatı beklerken saldırının gerçekleştiğini belirtti. Ayrıca, daha önce herhangi bir tehdit almadıklarını ifade etti. Olay anı ise güvenlik kameralarınca kaydedildi; görüntülerde şüphelilerin sahte plakalı beyaz bir araçla geldikleri ve saldırı sonrası kaçtıkları görülüyor. Görüntülerde ayrıca Erol'un vurulduktan sonra yere düşüp sürünerek içeri girdiği anlar da yer alıyor.
Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerini belirledi ve 27 yaşındaki M.K. ile 30 yaşındaki M.B.'yi yakaladı. Şüphelilerin ifadelerinde, hedef gözetmeksizin ateş ettiklerini söyledikleri öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.