Nevşehir'in Gülşehir ilçe Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daha önceden husumetli olduğu bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daha önce husumetli olduğu Selim P. ile sokakta karşılaştı. Başkan Arısoy ile Selim P. arasındaki sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Selim P. silahını çekip başkana ateş etmeye başladı. Bu sırada çevredeki vatandaşların müdahale etmesiyle silahtan çıkan mermiler başkanı ıskaladı. Olay yerinden kaçan Selim P.'yi arama çalışmaları başlatıldı.

Selim P.'nin 11 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

NEVŞEHİR'in Gülşehir ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, aralarında husumet bulunan otopark işletmecisi Selim P. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Başkan Arısoy, saldırıdan yara almadan kurtulurken, saldırgan ise gözaltına alındı. 

Olay, bugün saat 22.30 sıralarında Kızılırmak Caddesi'nde meydana geldi. MHP'lı Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, beraberinde arkadaşlarıyla caddede yürürken, iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan ve belediyenin otoparkını işleten Selim P. ile karşılaştı. İki arasında çıkan tartışmanın ardından  Selim P. belindeki silahı çekerek Başkan Arıso'a ateş açtı. Arısoy'un yanındakiler, araya girip Selim P.'ye müdahale ettiler. Belediye Başkanı Arısoy, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen polis, saldırgan Selim P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilişim