Nevşehir'de masaj salonu baskını: 1 tutuklama, 2 serbest bırakma
Yayınlanma:
Nevşehir'deki bir masaj salonuna yapılan operasyonda 3 şüpheliden biri tutuklanırken, diğer ikisi serbest bırakıldı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, masaj salonlarında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 2000 Evler Mahallesi'ndeki bir masaj salonuna düzenlenen operasyonda, 13 kadının zorla çalıştırıldığı ve fuhşa teşvik edildiği tespit edildi. Operasyon kapsamında F.K., S.Ç. ve H.B. gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilere ait 3 lüks araç ele geçirilirken, evlerinde yapılan aramalarda fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçundan elde edildiği düşünülen para bulundu. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.K. tutuklanırken, S.Ç. ve H.B. serbest bırakıldı. DHA muhabiri olayla ilgili ayrıntıları paylaştı.
Kaynak:DHA
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.