Ferat Üngür, O Ses Türkiye yarışması ile adını duyurmuştu.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında birinci olan şarkıcı Ferat Üngür'in sosyal medya üzerinden PKK/KCK propagandası yaptığını belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler, Üngür'ü, evinde gözaltına aldı.

Üngür, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.

FERAT ÜNGÜR KİMDİR?

Ferat Üngür terör propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. O Ses Türkiye'nin birincisi belli oldu. Finale Beyaz'ın takımından Umut Kaç ile birlikte kalan ve şampiyon olmayı başaran Ferat Üngür'ün hayat hikayesini sizler için derledik. Peki O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ferat Üngör, O Ses Türkiye'de söylediği Zülfü Kaküllerin Amber Misali türküsü ile herkesi kendine hayran bıraktı. Söylediği türküler ile ekranları başında olan herkese başka diyarlara götüren Ferat Üngör, dört jüri arasından Murat Boz'u tercih etti.

Aslen Diyarbakır'lı olan Ferhat Üngör, jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. Yarı finalde Turnalar şarkısı ile mükemmel bir performans sergileyen Ferat Üngör halkın takdirini kazandı ve Murat Boz ile birlikte finalde yarışma adayı oldu.

Editör: TE Bilişim