Mete Sönmez / Habererk / Muğla

Alınan bilgiye göre, Güzelyurt-Yeşilyurt-Sarıgerme kavşağından Ortaca-Sarıgerme yoluna aniden çıkan Ali Kök yönetimindeki motosiklet, Sarıgerme’den Ortaca istikametine giden 48 RJ 205 plakalı minibüsün altında kaldı. Kazada motosiklette bulunan 3 kişi yaklaşık 100 metre minibüsün altında sürüklendi. Minibüs ve motosiklet yolun karşısına geçerken, karşıdan gelen 35 KD 5287 plakalı araçta son anda manevra yaparak sol şeride kırdığı öğrenildi. 

Kazada motosiklet hurdaya dönerken, minibüs ve araçta ise maddi hasar meydana geldi. Motosiklet sürücüsü Ali Kök (46) olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı motorda bulunan karısı Yeliz Kök (40) ve kızı Işıl Kök (12) ise ağır yaralandı. Her iki yaralı da hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

OKUL ALIŞVERİŞİNDEN GELİYORLARMIŞ

Bu arada Sarıgerme’de otelde güvenlik görevlisi olan ve Ortaca’nın Akıncı Mahallesi’nde oturan Ali Kök’ün, karısı Yeliz Kök’ü ve kızları Işıl Kök’ü alarak Ortaca’ya geldiği öğrenildi. Kök çiftinin yıllar sonra tüp bebek yöntemi ile dünyaya gelen tek çocukları olan 12 yaşındaki kızları Işıl için okul alışverişi yaptıktan sonra evlerine dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.


 

Editör: TE Bilişim