Bir biri üzerine darbeler indiren Çay, yaralı eşinin başında elinde bıçakla bekleyerek, çevredekilerin yardım etmesini de engelledi. Mustafa Çay, gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Cevahir Çay ise hastaneye kaldırılırken vefat etti.

Olay, bu sabah saat 09.00 sıralarında Kayseri merkez Kocasinan ilçesi, Erkilet General Emir Mahallesindeki otobüs durağında meydana geldi.

Cevahir Çay, 10 yıllık eşi Mustafa Çay'ın, kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek koruma kararı alınması için mahkemeye başvurdu. Mahkemenin 1 hafta evden uzaklaştırma cezası verdiği Mustafa Çay, sabah evin önünde eşinin dışarıya çıkmasını bekledi.

Cevahir Çay, 2 çocuğunu okula gönderdikten sonra alışverişe gitmek için evden çıktı. Mustafa Çay ise otobüs durağında bekleyen eşinin yanına giderek konuşmak istedi. Çay, eşinin konuşma talebini reddetmesi üzerine, belinden çıkardığı bıçakla 30 yaşındaki kadını karın bölgesinden 3 kez bıçakladı.

Çevredekiler, polis ve 112 Acil Servis'e haber verirken, yaralı kadına yardım etme çabaları gözü dönmüş koca tarafından engellendi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekibi, Mustafa Çay'ı elindeki bıçağı alarak, etkisiz hale getirdi. Mustafa Çay, gözaltına alınırken, yaralı kadına gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Cevahir Çay, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda vefat etti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim