Düzce D-100 Karayolu Doğanlı ışıklı kavşakta otomobile çarpan minibüs lokantaya daldı. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin de yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, sabah saatlerinde D-100 Karayolu Doğanlı ışıklı kavşakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Ali Çakır idaresindeki 81 S 0647 plakalı servis minibüsü, Doğanlı ışıklı kavşakta aynı istikamete gitmekte olan Ömür Öztürk idaresindeki 06 EF 2058 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüs yol kenarında bulunan lokantaya girdi. Lokantaya giren minibüsün sürücüsü ve yolculardan bazıları araç içinde sıkıştı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler yaralıları çıkartırken, sağlık ekipleri ilk önce olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Düzce’deki hastanelere kaldırdılar. Kazada otomobilde bulunan sürücü ve yanında bulunan çocuğu ile minibüste bulunan 10 kişi yaralandı. Yaralı

Düzce’de minibüsün otomobile çarpması sonucu 12 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Meydana gelen trafik kazası ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kavşaktan dönen ve kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kırmızı ışıkta duramayan minibüs arkadan çarpması gözüküyor.

(Ali Yıldız /İHA)
Kaynak: iha