Sarıyer'de kuaför tartışması: 17 yaşındaki A.B., arkadaşına ateş etti, tutuklandı
Sarıyer'de meydana gelen olayda, 28 Şubat Cuma günü saat 15.00 sıralarında Pınar Mahallesi'ndeki bir kuaföre gelen 17 yaşındaki A.B., traş sırasında arkadaşı Muhammed Burak T. (25) tarafından başına traş makinesiyle çizik atılması üzerine tartışmaya tutuştu.
A.B.'nin hakarete maruz kalması üzerine, kuaförden ayrılıp silah alan A.B., daha sonra kuaföre geri döndü ve arkadaşına ateş etti. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda ölen ya da yaralanan olmazken, Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek şüpheli A.B.'yi yakaladı.
Yakalanırken üzerinde silahı bulunmayan A.B., silahı merdiven boşluğuna attığını itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.B., 'Ateşli silahlar kanununa muhalefet' ve 'Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' suçlarından tutuklandı. Olayda, Muhammed Burak T.'nin 8, A.B.'nin ise 3 suç kaydı olduğu öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.