TikTok fenomeni Ali Nasser Abulaban, 29 yaşındaki eşi Ana ve yakın arkadaşını Rayburn Barron'ı öldürdü. Ali, eşini arkadaşı Barron ile aldattığını düşündüğü için ikisini de öldürdüğünü söyledi.

ABD yaşayan ve TikTok'ta In Reel Life Skyrim videoları ile ünlenen JinnKid lakaplı Ali Nasser Abulaban, 29 yaşındaki eşi Ana ve yakın arkadaşını Rayburn Barron'ı öldürdüğü için tutuklandı. 

NBC San Diego'nun bildirdiğine göre, polisler geçen hafta şehrin East Village'deki bir apartmana gittiğini ve orada Abulaban'ın eşi Ana'nın ve arkadaşı Rayburn Barron'un cansız bedenlerini bulduklarını belirtti. 

Bölge Savcı Yardımcısı'nın raporuna göre Ali Nasser, eşi Ana'yı 18 Ekim'den beri takip ettiğini, geçen haftanın sonlarında eşinin kaldığı lüks bir daireye zarar verdiğini ve kızının iPad'ine evdeki sesleri dinleyebilmesi için bir uygulama yüklediğini söyledi.

EŞİNİ VE ARKADAŞINI AYNI EVDE BASTI

İddiaya göre, geçen perşembe öğleden sonra, Ali Nasser karısını başka bir adamla konuştuğunu duyduktan sonra elinde dolu bir tabanca ile daireye gitti ve arkadaşı Barron'u eşiyle beraber yakaladı. 

Fenomenin arkadaşı Barron'u boynundan, yanağından ve kafasının arkasından yakın mesafeden üç el ateş etmesinden sonra eşini de başından vurduğu öğrenildi. Polisler, Abulaban'ın 911'i arayıp cinayetleri rapor eden kişi olduğunu öne sürüyor.

Çiftin daha önce de aile içi şiddet olayları yaşadığı fakat herhangi bir yasaklama emrinin çıkarılmadığı da öğrenildi

Editör: TE Bilişim