Tuzla'da Ehliyetsiz Sürücü Kadına Çarptı

Tuzla'da Ehliyetsiz Sürücü Kadına Çarptı
İstanbul'un Tuzla ilçesinde, ehliyetsiz bir sürücünün bankta oturan bir kadına çarpma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Tuzla'da meydana geldi. Bir sürücü, kontrolsüz bir şekilde ilerlerken bankta oturan bir kadına çarptı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün hızla gelerek kadının bulunduğu alana girdiği ve ardından çarpma gerçekleştiği görülüyor.

Kaza sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu tür kazaların önlenmesi için trafik kurallarına uyulması gerektiği vurgulanıyor. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve gerekli belgeleri tamamlamadan araç kullanmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.172859 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.