Ülkü Ocakları eski Başkanı'ndan çifte cinayet

Ülkü Ocakları eski Başkanı'ndan çifte cinayet
Ülkü Ocakları Mersin eski il başkanı kent merkezinde silahla 1 kişiyi öldürdü 1 kişiyi de ağır yaraladı.

Mersi yerel haber sitesi www.sonses.tv'den Vahap Şehitoğlu'nun haberine göre; MHP Ülkü Ocakları Mersin eski il başkanı Çağrı Önal, kent merkezinde silahla 1 kişiyi öldürdü 1 kişiyi de ağır yaraladı.

Olay saat 13.30 sıralarında Kuvayimilliye Caddesi, Toroslar Belediye Binası karşısında Ziraat Bankası önünde meydana geldi.

Çağrı Önal, Adana'dan gelen iki kişiyle banka önünde tartıştı. Silahını çeken Önal, henüz adı açıklanmayan ve MHP'li olduğu bildirilen 22 yaşındaki bir genci öldürürken, yanında bulunan bir başka kişiyi de ağır yaraladı.

Olaydan sonra Çağrı Önal, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili birçok kişinin daha gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

Şehir Hastanesine kaldırılan ağır yaralı gencinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.