Ümraniye'de oyun konsolu hırsızlığı: 15 bin liralık konsol çalındı

Ümraniye'de oyun konsolu hırsızlığı: 15 bin liralık konsol çalındı
Ümraniye'de bir dükkandan 15 bin liralık oyun konsolu çalındı, polis şüphelileri arıyor.

Ümraniye'de bir oyun konsolu ve aksesuarları satan dükkanda meydana gelen olayda, 2 kişi 15 bin lira değerinde bir oyun konsolunu çalıp kaçtı. Olay, 3 Ağustos 2025 Pazar günü saat 18.00 sıralarında Yamanevler Mahallesi'ndeki dükkanda gerçekleşti. Dükkan sahibi Hakan Fettahoğlu'nun başka bir müşteriyle meşgul olduğu sırada, iki şüpheli dükkan içerisinde dolaşarak oyun konsolunu tişörtlerinin altına saklayıp kaçtılar.

Fettahoğlu, hırsızların peşinden koştu ancak yakalayamadı. Bu sırada dükkanda bulunan ve akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen bir başka müşteri ise, Fettahoğlu'nun dükkandan çıktıktan sonra cep telefonunu ve oyun CD'sini çaldı. Ancak bu kişi daha sonra pişman olarak cep telefonunu Fettahoğlu'na iade etti.

Dükkan sahibi Fettahoğlu, polise durumu bildirdi ve polis ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Fettahoğlu, yaklaşık 10-15 bin lira değerinde zarara uğradığını belirtti.

46757-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.