Gaziantep’te bir amcanın öz yeğenine tecavüz ettiği iddia edildi. Daha sonra 10 yaşındaki kızın annesi ve babası tarafından sokak ortasında dayak yiyen adam polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

Olay Gaziantep’te gerçekleşti. 10 yaşındaki kızın öz amcası olduğu iddia edilen bir adam sokak ortasında meydan dayağı yedi.

Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri müdahalede bulundu. 112 Sağlık Servisi ekipleri de amca olduğu iddia edilen şahsa ilk müdahalede bulundu.

10 yaşındaki kızın annesinin, “Öz amcası bu. Yeğenine tecavüz etmiş” sözleri ise çevredekileri öfkelendirdi.

Çevredeki vatandaşlardan “Öldürün gitsin” haykırışları yükselmeye başladı.

Çok geçmeden olay yerine polis ekipleri geldi ve müdahalede bulundu.

GÖKTÜRK GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİNDEN KORKUNÇ İDDİA 

Göktürk Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Turaçcı sosyal medya hesabından korkunç sayılacak bir iddiada bulundu.

Turaçcı,  Gaziantep’te gerçekleştiği iddia edilen tecavüz  olayının bir kurgu olduğunu ve annenin yani zanlının yengesinin intikam için, bu olayı kurguladığını iddia etti.

Göktürk Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Turaçcı'nın iddiası şu şekilde;

"GÜNÜMÜZ yasaları ERKEĞİ KADININ soytarısı etti!

Geçtiğimiz günlerde bu adamı 10 yaşındaki yeğenini taciz ettiği iddiasıyla linç etmişlerdi hatırlarsanız!.

Ben dahil birçoğumuz da adamın tacizci olduğunu düşünüp lanetler yağdırdık ama meselenin aslı ortaya çıktı!.

Meğer adam yengesinin şirretliğinden bıkıp ortaklıktan ayrılmış ve ortak oldukları zamanki müşterileri adamın esnaflığını daha çok takdir ettikleri için aynı işi yapmaya devam eden yengesi ile ticareti kesip adamdan alışveriş yapmaya devam etmişler!.

İflas eden yenge, adamın müşterilerini kapmak için şeytani bir plan yaparak adamı Gaziantep’in en işlek caddesine konuşmak için çağırmış!.

Adam buluşma yerine gelmiş ve daha yolun karşısındayken yengesi yanında getirdiği çocuğu kullanıp avazı çıktığı kadar bağırarak adamın 10 yaşındaki kızını taciz ettiğini söylemiş!.

Malumunuz; bizim milletimiz de duydukları bir şeyi sorgulamadan sazan gibi atladığı için suçsuz günahsız adamı oracıkta linç etmişler!.

Sonuç mu; Yüce Adaletimiz “kadının Beyanı Esastır” sözüne binaen adamı sorgusuz sualsiz sapık sabıkasıyla içeri tıkmış!.

Adamın avukatı güvenlik kamera sistemleri ve topladığı 50 kişilik şahit ordusuyla savcının odasını basınca gözaltına alınan kadın meselenin doğrusunu anlatmış ve adam suçsuz olduğu anlaşılıp tahliye edilmiş

Kadına ne mi oldu; elini kolunu sallayarak dolaşıyor."


 

Editör: TE Bilişim