Yozgat Yenifakılı İlçesi Yamaçlı Kasabası'nda meydana gelen trafik kazasında İyi Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak vefat etti. Merhum Bayrak ile birlikte araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan 2 kişi Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Alınan bilgiye göre ilçe ziyaret çalışmaları kapsamında İyi Parti Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın'ı ziyaret eden heyeti taşıyan ve Sorgun İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Köksal'ın kullandığı 66 LN 858 plakalı araç, Yamaçlı Kasabası Bektaşlı yol ayrımında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı takla atarak tarlaya düştü. 

Kazasırasında araçta bulunan İyi Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak vefat ederken, Yozgat Merkez İlçe Başkanı Aniş Kutlu, İl Başkan Yardımcıları Veysel Toprakseven ve Ahmet Şükrü Karabacak ile birlikte araç sürücüsü Sorgun İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Köksal yaralandı.

Durumu ağır olan yaralılardan Ahmet Şükrü Karabacak ve Veysel Torakseven Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Editör: TE Bilişim