Türk Milletinin ezberciliği bırakıp, yandaş medyanın profagandasından bir an olsun sıyrılıp biraz araştırma ve biraz fikir yürüterek iyiyi ve kötüyü kendi özgür düşüncesiyle, bulması lazım.

Ümit Özdağ kim?  Meral Akşener kim? ne işler yapmışlar? ne görevler almışlar? kimlerle karşı karşıya gelmişler? saldıranlar kimler? liste uzar gider.

Her dönemim yalakası ve bizim ödediğimiz vergilerle dolan havuzdan payını alan itlerden zaten Ablamızı sevmelerini ve objektif fikir belirtmelerini beklemiyoruz ama hadlerini iyice aşıp, iftiralar atmaları, hakaretler etmeleri ve kendi namus anlayışlarını yakıştırmaları, nasıl aşşağılık oldukları hakkında anlayabilen  kişilere bir fikir verecektir.

Hangi siyasal görüşten olursa ol, ister sev, ister sevme torun sahibi bir bayana yapılan yakıştırma içinize siniyor mu ey Türk milleti? 

Nerde bu kadın dernekleri.Nerde diğer bayan siyasetçiler. Ortalığın ayağa  kalkması lazım.Bırak yazı yazmayı, dışarıda dolaşmaması lazım. Her namuslu şerefli insanın gördüğü yerde yüzüne tükürmesi lazım.Bu mu bizim ahlak anlayışımız.

Sessiz kalmak.

Bu karaktersizlerin saldırdıkları bir konuda Susurluk meselesi üzerinden.

Hiç bir açığını, ihanetini, bulamadıkları için, kahramanlarımız olan devlete hizmet etmiş büyüklerimizi çete ilan edip, karanlık geçmiş diye yutturmaları.

Meral Akşener hiç eğip bükmeden onurluca sahip çıkmıştır, şerefli geçmişine.

Türk milleti ezberi bırak.Her bilgi elinin altında.Senin fikrini temsil edeni kendin seç. Kahramanlarımıza çete diyen yavşaklar, Sayın Akşener'e Sayın Özdağ'a iftira atan, yavşaklar hep aynı. Onların suçlamaları bizlerin övünç kaynağı.

Kimin havladığına bak ve değerlerine sahip çık.