Emperyalistlerin Türkiye’yi parçalamak ve yok etmek için faaliyetleri devam ediyor ve dünya döndükçe devam edecektir.

Türk düşmanı emperyalistlerin uşaklarını kullanan emperyalistler Atatürk’e düşmanlıklarının yenisini eklediler. Dün Ermenileri kullananlar hedeflerine ulaşamayınca PKK’yı öne sürdüler ve başaramadılar, ardından Alevileri kullanmak için olmadık iftiralarına devam ediyorlar.

Dersim isyanını kullanarak “Atatürk Alevileri gaz bombasıyla imha etti” yalanın üstelik Almanya’nın resmi televizyonunda bardağı taşırmaya devam ediyorlar. Gaz bombası, gaz odaları konusunda geçmişte sabıkalı olan Almanya kendi soykırımını unutturmak için mi bu iftiralara meydan veriyor?

Öncelikle Kürtler Oğuz boyundan Türk’türler, bunu bilelim. Tarihi kaynaklara bakınca bunu rahatlıkla görürüz, din, dil, kültür ve coğrafya birliğini göz önüne alınca bu apaçık meydandadır, Kürt vatandaşlarımız Şafi mezhebine mensuptur. Alevilere gelince; Alevilerin özbeöz Türk’tür, Alevilik Türklere mahsus bir yoldur. Ne Fars’ın Şia lığı ne de başka Müslüman milletlerin inançlarıyla bağdaşmaz. Hoca Ahmet Yesevi ocağından çıkan Ehli Beyt sevgisiyle yoğrulmuştur. Alevilerin bütün deyişleri, duaları Türkçedir.

Yavuz Sultan Selim döneminde Şafi Mezhebine bağlı Kürt İdris’i Bitlisi, Ebussuud gibi sarayın ileri gelenleri Türkmenlere mezhebi konuda düşmandılar ve Türkmenlerin katledilmesi konusunda fetvaları da mevcuttur. Bunlar sayesinde Anadolu’da 40 000 civarında Türkmen katledilmiştir.

Emperyalistlerin güdümündeki PKK’lı ve diğer güdümlüler Alevi vatandaşlarımızı Türkiye Cumhuriyetine düşman edebilmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Geçmişte Türkiye’de katliam yapan Ermeniler ile her türlü işbirliğinde oldukları malumdur. Şimdi Alevi vatandaşlarımızı yanlarına çekmek için olmadık iftiralara başvurmaktadırlar.

Emperyalistlerin güdümünde Türkiye’de bir Kürdistan adı altında devlet kurmak için devamlı Sevr anlaşmasını gündeme getirmektedirler. Aynı zamanda Alevi vatandaşları katleden mezhebi yönden Alevilere düşman olan Türk düşmanı Kürtçüler bunu unutturamazlar, tek gayeleri Türkiye’yi bölüp emperyalistlerin güdümünde devletçikler kurmaktır. Bunu asla başaramayacaklar, Kürtler ve Aleviler bölücülere asla müsamaha göstermezler ve bölücülerin yanında yer almazlar.

ATATÜRK ALEVİLERİ GAZ BOMBASIYLA KATLETTİ YALANI

Bu konuda bölücülerin başı ve Dersim isyanının elebaşlarından Dr. Nuri Dersimi’nin Suriye’de yayınladığı Türkiye’ye iftiraları ve sözde hatıralarının yayınlandığı “Kürdistan Tarihinde Dersim” isimli kitabında böyle bir iftiraya rastlamadık. Sadece bir karikatür yayınlamışlar aslı olmayan bir iftira.

Sonrasında sözde belge olarak sundukları uydurma belgelerinde Atatürk’ün imzasını dahi başka yerden kopyalayıp yapıştırdıkları açıkça görülmektedir.

Sözü edilen tarihlerde daha önce İtalya’nın kullandığı gaz bombaları yüzünden Türkiye bu saldırılara karşı bilgi açısından yeterli olmadığından Almanya’dan gaz saldırılarına karşı savunma ve korunma konusunda bilgi verecek mütehassıslar istenilmiştir ki, Almanya eğitimli elemanlarını ancak 1939’da göndermiştir ve ilk Elazığ’da halka bilgi verilmiştir.

Tarihe bakarsak Dersim isyanından iki yıl sonra Türkiye’de bırakın gaz kullanmayı bu konuda bilgisi olan bir eleman dahi yoktur ve isyandan iki yıl sonra gaza karşı korunmak için mütehassıs gönderiliyor.

Bu konuda belgelerin asılsız olduğu açıkça iftira olarak: “Çamur at izi kalsın” mantığı kullanılmıştır. Bölücülerin gösterdiği belgelerin hepsi asılsız ve uydurmadır. Hiç birisi gerçeğe dayanmıyor.