2014 yılında ARD’nin iftirasını CNN Türk ve Haber Türk yayınladığında hiç kimseden ses çıkmamıştı. Bu haber siteleri iktidarın beslediği Atatürk düşmanlarıyla aynı düşüncede ve bölücülerin hamisi durumundaydı. O zaman neden hiç kimse sesini çıkartmamıştı?

Atatürk’ün Bozkurtları Avrupa’dan haykırınca Türk kamuoyu birden ayaklandı. Neden şimdiye kadar sesleri çıkmıyordu. Hani nerede Türk Milliyetçisi Başbuğun Bozkurtları? Neden onların da sesi çıkmadı? Bizi en çok üzende buydu. Türk düşmanlarına karşı birliktelik sağlanılmalıydı.

Avrupa’da Türkiye aleyhine olan özellikle Ermeni iftiralarına tepkisini koyan, Avrupa mahkemelerinde yargılanan mücadele veren Atatürk’ün bozkurtları hep ön planda, yaşadıkları ülkelerde kendi durumlarını hiçe sayarak her türlü rizikoyu göz önüne alarak meydanlardaydı. Yürekleri vatan aşkıyla yanan yiğitleri düne kadar sevmeyen ve aleyhlerine her türlü menfi konuşanlar neden söz konusu Türklük, Türkiye, Atatürk olunca meydanlarda görünmüyorlar? Vatan onların değil miydi? Türk Milletinden değiller miydi? Cumhuriyetin kurucusu büyük önder Atatürk onların da komutanı, devlet kuran lideri değil miydi?

ATATÜRKÇÜ ALPEREN ATATÜRKÇÜ BAŞKAN

Alman ARD televizyonu Atatürk’ü Hitlere benzetip, Alevileri gaz bombasıyla katletti diye program yapınca ilk tepki Avrupa ADD Birliği Genel Başkanından geldi. Bu olaydan haberi olur olmaz görevi icabı hastanede ameliyat başındaydı. Fırsatını bulur bulmaz mesajı geldi ve vatanseverler olarak hemen faaliyete geçtik. Haberi inceledik, sunulan sahte belgeler ve karşısında bunların iftira olduklarını gösteren belgelere ulaştık, Türkiye’nin önde gelen tarihçileriyle irtibata geçtik ve ilk basın açıklamasını Avrupa ADD Birliği Genel Başkanı Dr. Mustafa Tosun yaptı.

Bu basın açıklamasından sonra Avrupa’da tepkiler büyümeye başladı. Berlin, Münih, Köln derken tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. İlk başta Türkiye’deki bütün basın yayın organlarına ve yazarlara bu basın bildirisi gönderildi. Ulusal Kanal, Yurt Gazetesi ve Veryansıntv basın açıklamasına yer verdiler. Başka hiçbir yerden ses çıkmadı. Demek ki, Cumhuriyetin kurucu iradesi Balkanları aştı Avrupa’da oluştu.

Cuma akşamı Kanal Avrupa’da Ülkücü gelenekten gelen Abdullah Yücesan program düzenledi, Avrupa Nizamı Alem Ocaklarının Genel Başkan danışmanı ve Tarihçi Öğretmen Rahmi Koca, Avrupa ADD Birliği Genel Başkanı Dr. Mustafa Tosun, Abdullah Yücesan ve Ahmet Aytaç’tan oluşan tepki programında belgeleri sunduk, Türk Tarih Kurumu eski Başkanı sayın Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’da telefondan programa katıldı ve iftiralara cevap vererek belgelerimiz ile kamuoyunu bilgilendirdik.

Tepkiler, protestolar AADD öncülüğündeki basın açıklamaları gündemi oluşturunca yavaş yavaş sesleri çıkmaya başladı hatta Haber Türk denilen ARD’nin yayınından önce Atatürk’e iftira atan Haber Türk bile tepkisini koydu ne yazık ki bu konuda Türk Milliyetçiliğiyle partileşen Ülkücü derneklerden ses çıkmadı. Fakat Hür düşünceli Bağımsız Ülkücüler ve Ülkücü derneklerden, tepkisini koyanlar oldu.

Bayrağı elinde, kariyerini düşünmeden, fedakârca öne çıkıp dünya kamuoyunu tepkisiyle ayağa kaldıran bir Ülkücü, bir Alperen, bir Mücahit, bir Türk yiğidi Atatürk’ün askeri Avrupa’da yetişmiş, Üniversiteyi bitirmiş insanlığa, Türklüğe hayatını adamış Dr. Mustafa Tosun, Kürşad’ın kırk yiğidi misali bu oyunu bozdu.

Bir ülkücünün idealindeki bir Ülkücü başkan, Bir Alperen’in idealindeki bir Alperen başkan, Gazi Mustafa Kemal’in bir yiğit askeri Avrupa’nın, Türk düşmanlarının göbeğinde meydanlara çıktı ve Türk Milletinin takdirini topladı.

Ok yaydan çıktı ve her kesimden itirazlar, tepkiler çığ gibi büyüdü. Sağcı, Solcu, Dindar, Alevi, Sünni demeden birlikteliğimizi gösterdik.

Bizi birleştiren tek unsur: ATATÜRK’TE BİRLEŞMEK oldu.