Tam bir yıl önce darbe teşebbüsünden, 6 gün sonra yazdığımız ve çeşitli basın anlarında yayınladığımız bir yazıyı önemine binaen darbe teşebbüsünden bir yıl 6 gün sonra yeniden yayınlıyorum.

Hatırlayalım....

Bu gün gelinen noktada ahlâksızca şerefsizce haince demokrasi düşmanlarının giriştiği darbe teşebbüsünden sonra kimsenin siyaset konuşacak hali kalmadı ! Ülkede bir tek güç odağı kaldı ; Tayyip Erdoğan ! Halbuki çok değil 15-20 gün önce ödleri kopuyordu Akşener'den !

Çünki ellerindeki bilimsel verilere anket değerlerine göre Akşener'in başında olduğu bir MHP yarışa baştan %25 ile başlayıp %40 bandını zorlayabilecek bir toplumsal desteğe sahip olacaktı. Herkesin bildiği gibi Bahçeli'nin başında olduğu MHP nin baraj altında kalacağını tüm anket değerleri gösteriyordu.

Son gelişmeler Türkiye'yi önce bir erken seçime ardından da Başkanlık yolculuğuna çıkaracak.

Bu mukadder !

Balgat koltuğunda kalmak uğruna Aksarayla yapılan ittifakın sonucu bir erken seçimle tasfiye olmak!

51 yıllık ülkücü hareket bu sonucu hak etmiyor !

2 partili meclis 420 AKP -110 CHP -30 PKK lı bağımsızlar ve yeni anayasa ve BAŞKANLIK !

Konfederasyon ve radikal islâm devleti daha sonraki merhaleler !

İşte biz bunu önlemek için MHP de değişimi , değişimin ANA GÜCÜNÜ AKŞENER'İ destekliyorduk!

Halka dokunan taraflı tarafsız MHP li veya MHP li olmayan milli duyarlılığı olan , cumhuriyet ve Atatürk değerlerine bağlı yurtsever, milli düşünen tüm seçmenlerin ortak göstergesiydi AKŞENER !

Türkiyede zaman ve saatler MERAL'i gösteriyordu! Ama plânlı AKSARAY , BALGAT'taki kalma hırsıyla analitik milli toplumsal aklı öne çıkaramayıp şahsi aklı öne çıkaran MHP Genel Merkezinin yanında tüm gücüyle "hukuku hile i şeriyyelere alet ederek , polis devletinin tüm gücünü Balgat dukalığının yanında yer aldırıp kullandırarak, bürokrasiyi idari mekanizmayı adalet bakanlığı gücünü Kullandırarak iftira kampanyaları düzenleyerek " yer alıp MHP KONGRESİNİ YILAN HİKÂYESİNE ÇEVİREREK zaman kazandı ve 15 Temmuz darbe teşebbüsünü önceden haber alıp tek kişinin bile burnu kanamadan operasyonlarla önleme imkânı olmasına rağmen önlemeyip siyaseten kendisini gücünün zirvesine taşıyacak tek adam haline getirecek bir mecraya sürüklenmesini , darbe girişimini kontrol edebileceğinden emin olduğu için sürükledi .

Bu gün gelinen noktada ülkede normal siyasetin konuşulması anlamsız hale geldi ! Tek bir güç odağı var; TAYYİP ERDOĞAN !

Herkes önüne bir baksın ben bu hareketin neresinde yanlış yaptım desin!

Ülkücü hareket 51 yıl boyunca iktidara hiç geçtiğimiz günlerdeki kadar yakın olamamıştı !

Yaşayarak bütün safhaları görmüş biri olarak yazıyorum bu satırları !

Yazık ki ne yazık ! Allahım insanımıza özellikle ülkücü kardeşlerimize güçlü bir izan ve idrak ihsan eyle !

Geldiğimiz nokta maalesef dudaklarımda eski bir şarkıyı terennüm ettiriyor! Ah, dönülmez akşamın ufkundayız Vakit çok geç Bu son fasıldır ey ömrüm Nasıl geçersen geç

NOT:Bir yıl önce böyle yazmışız. Başkanlık konusu gündemde yokken Başkanlığa doğru bir yolculuğu işaret etmişiz!

Oyunu her ne kadar Aksaray -Balgat ortaklığı kursa da Türk milliyetçileri kartlarını çok iyi kullanarak hareketi MERKEZE doğru kaydırarak ellerini güçlendirdiler . Ne yaparlarsa yapsınlar artık AKŞENER ve. ekibi sahada .

Geniş halk yığınlarıyla Ülkücü hareketi kucaklaştırıp kaynaştıracak yeni MİLLİ MERKEZ MERAL AKŞENER'le start aldıktan sonra engellenemeyecek koşusuna başlayacaktır.

Gelecek hafta çok çok önemli il ve ilçe teşkilâtlanmalarındaki uygulanması gereken yöntemleri yazacağız inşallah !

Türkiye'de zaman Meral zamanı ve tüm saatler Meral Akşener'i gösteriyor....