Ayyıldız Hareketi her geçen gün daha da büyüyor.

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk'ün Bursa Ayyıldız Gönüllüleri ile buluşması ve burada yaptığı konuşma şöyle.

"Ümit Özdağ buradaki çok nitelikli, değerli katılımcıları görseydi, motivasyonu yüksek bir şekilde Mersin’e gidecekti. Bunu iltifat olarak söylemiyorum.

Vatanseverlerin özellikle Türkçülerin ve Milliyetçilerin bir kentli hareket kimliği ile var olması çok önemli.

 Maalesef Cumhuriyetçi Köylü Partisi ismiyle yola çıktıktan sonra, geldiğimiz noktada bir öz eleştiri yaparsak, hatalarımızın yanı sıra çok üzücü şeylere de ortak olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.

Yanlışlarımızın kölesi olmamızı isteyen insanlara hep söylerim bize şöyle bir kompleks yüklemek istiyorlar, bizi tabela esiri ve tabela esareti altına sokmak isteyenlere bizim yanlışların kölesi olmayız.

Yani bir aracın üstünde ne yazarsa yazsın, eğer o istikamete gitmiyorsa o araçtan inersiniz. Dolayısı ile bir MHP, BBP,   İYİ Parti ortaya konan akte ve haritaya ve misyona uygun davranmıyorsa o araçtan inmemek hatadır.

 Bu herkesin yapabileceği bir iş değildir dik durmak. Hesap kitabı öteleyip, vatan ve millet uğruna enerjinizi geleceğinizi yok etmeyi göze almak.

Ümit Özdağ İYİ Parti'de zaman zaman benimde kızgınlığımı ve eleştirilerimi almıştır. Niye bu kadar sabırlı davranıyor diye.

Aslında sabırlıda davranmamış adamcağız, işte CHP ile ittifaktan, kurgulanan siyasetten, partinin kadrolarından içeride her şeyin mücadelesini vermiş. O yüzden genel başkanlık makamını terk etmiş, kendi kendini neredeyse tasfiye etmiş.

Tasfiye süreci Türk Milliyetçileri için aynen arkadaşlarımızın söylediği gibi gerçekleşti. Kendisi televizyona çıkıp bizzat benim de adımı üç, dört kez söyleyip “Türk Milliyetçilerini tasfiye ettiler” ifade de  etti.

Bismillah dedik yola çıktık. Bugün diye buradayız?  Bir görevimiz yok. Bizi kimse buraya tayin etmedi. Hiç birimiz buradan yolluk almıyoruz.  Bakıyorum herkes uzak köşelerden geliyor bizi burada bir şeyler buluşturuyor. Buluşulan şey çok önemli. Daha Ayyıldız hareketi henüz yeni bir hareket.

Bize söylüyorlar bundan olmaz falan olmaz diyorlar. Ben onlara tebessüm ediyorum."