Bahçeli, daha CB adayları için seçim kurullarına başvurular başlamadan FETÖ organizasyonundan bahsetti.

CB adaylarına kim veya kimlerin oy verdiğinin araştırılması için  uzantısı olduğu yerlere mesaj verdi.

Ortada kullanılan oy bile yokken FETÖ'cüler CB adaylarına oy veriyor iddiasında bulunmak iddiaların ne kadar temelsiz ve soyut olduğunu gösteriyor.

Bahçeli, Türk milletini hiç tanımadı,tanımaya gayret de etmedi.

Hayatı genel başkanlık odası ile bir takım TV dizileri arasında geçti. Bütün dünyası bu fasit daireden ibaret. Dizi bağımlısı birisi Türkiye'yi ne kadar tanıyorsa o da o kadar tanıyor. Bu milleti biraz tanısa onu korkutmaya çalışmanın ters tepeceğini bilirdi.

Eminim, bu konuşmadan sonra yarın kararsız olanlar da seçim kurullarına koşacaktır. Çünkü eğer ben kararsız olsaydı öyle yapardım. Bu hareket korku duvarını aşan milyonları barındıran bir hareket. Ülkücüler  vatan için diyerek yıllarca her türlü fedakarlığa katlandılar. MHP'yi bu davanın kurumsal yapısı olarak gördüler. Bugün üzüntü ile  emeklerinin nasıl bir koltuk uğruna satıldığını görüyorlar.

Yıllarca sn Bahçeli'nin bırakınız ülkücü hareketi herhangi bir topluluğa önderlik veya liderlik edecek kapasitede olmadığını en fazla ikinci adam olabileceğini söyledik. Bunları söyledik diye en yakın arkadaşlarımızdan bile ağır hakaretler işittik.

Şimdi her şey bütün çıplaklığı ile meydanda. Bahçeli sizi binlerce şehidi olan ülkü davasına çağırmıyor, Erdoğan'ın koltuğuna ayak olmaya çağırıyor. karşılığında kendisi de koltuğunu korumuş olacak.Esas hedef,düne kadar ölümleri paylaşan bir nesli karşı karşıya getirerek hasımlaştırmak, MHP ile İYİ parti arasındaki geçişkenliği önlemektir. 

Kimse kusura bakmasın yer yarılıp gök çökmedikçe bizim hangi çatı altıda olursa olsun gönül kardeşlerimizle kavgamız olmayacak, bu çirkin kamplaştırma oyunu tutmayacaktır. Bu kadar tecrübeden sonra dün bana ve bize kızan arkadaşların bugün bizi anlamış olduklarını sanıyorum.Hayır,kimseden özür beklemiyorum,bu acı gerçeği görsünler yeter.

Bahçeli budur,başka bir şey değildir.

ARDIÇ KUŞU'NUN HAKARETLERİ
Önceki gün  aklını apış arasında kaybetmiş,kalemi ile değil vücudundaki menfezleri kullanmakla meşhur olmuş bir yazar bozuntusu İYİ parti ve Akşener'i destekleyen yazarlara hakaret eden bir yazı yazdı.

Manyak,soytarı gibi kendi kişiliğini tarif eden kelimeleri bolca kullandığı yazısında, güya muhalefeti eleştiren Ardıç ağacı, hukukun yandaşlar için işlemediği bu günlerin ilelebet devam edeceğini sanıyor.

Tarihimizde hiç bir hukuksuzluk karşılıksız kalmamıştır.

Ardıç kuşunun hakaretleri bütün bir camiayadır. Bu hakaretleri  hukuk içinde gereği yapılmak üzere bir köşeye yazdık.

Ardıç kuşunun anlamadığı budur,iktidarlar geçici biz kalıcıyız. Ve biz,bize yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmayız.Üstelik sadece Türkiye'de değil, dünyanın her tarafındayız.Kimse vurur kaçarım diye düşünmesin.

Dünya bize çok küçük.