MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli konuşmasında İBB Başkanı İmamoğlu hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

“İBB BAŞKANI HER TÜRLÜ SUÇLUDUR”

"İBB'de işe alınan çok sayıda kişiden 557'sinin terör örgütleriyle irtibat ve iltisak içinde olduklarına dair yabana atılmayacak iddianın üzerine gidilmesi, İçişleri Bakanlığı'mızın teftiş mekanizmasını çalıştırması bir hukuk gerçeği, bir idare marifetidir. Bundan rahatsızlık duyanlar, İçişleri Bakanımızı karalamaya yeltenenler, kızarmaz gözleri, utanmaz yüzleri, uslanmaz yüzsüzlükleriyle Türkiye'nin karşı cephesi, Türk milletinin kripto hasımlarıdır.

Belediyeye FETÖ'cüleri, PKK'lıları, DHKPC'lileri, MLKPlileri doldurmanın neresinde adalet, neresinde ahlak vardır? İBB Başkanı imtiyaz mı kazanmıştır? Çürük yumurta senin dilinin altındaki bakla nedir? İBB Başkanı kimlerin işe alınıp alınmadığını sormadı mı? Sorup da HDP için sustu ise suçludur? Hiç sormadı ise katmerli suçludur. İBB Başkanı her türlü suçludur. İddialar doğru çıkarsa İBB Başkanı'nın bir saniye o koltukta durmaması gerekir.

Özel teşebbüsten dolayı endişeli ve üzüntülü olduğunu söyleyen, sürecin İmamoğlu'nun tabi adaylığını güçlendireceğini ifade eden bizim de bu niyette olduğumuza yönelik kuşkularını paylaşan sulu gözlü siyasetçi sana soruyorum. Siyasete devam etmek için CHP'de yer mi yapıyorsun? Kaybettiğin itibarını Halk TV ekranlarında mı arıyorsun?"

Editör: TE Bilişim