Bak a güzel kardeşim..


Sloganla devletin başına getirmek istediğin Bahçeli o işin boyunu haddini aştığını biliyor. Aday dahi olamıyor. MHP’nin iktidar olmak gibi bir derdi ve amacı olmadığını defalarca söylüyor! Rahmani görünüp şeytanlığın zirvesini yapıyor. İşbirlikçi diye seni kandırdığı AKP nin iktidarda kalması için cansiperane mücadele veriyor. Gizli ittifakını da artık her gün açığa vuruyor. Saray’ın arka bahçesi yaptığı partimizin temeline dinamit koyuyor.

 

Seni sokaklarda gezen serseri (!) olmaktan kurtardığıyla övünüyor ama sen bunu iltifat sayıyorsun. PKK lılar Başkentin göbeğinde cirit atıyor, SBF başta üniversitelere ülkücüleri almıyor gıkı çıkmıyor, içten içe memnun oluyor. Ama biz MHP iktidar olmalı deyince bayramlaşmamızı bastırıp silah attırıyor. Sonra bir araba sopa yiyip kaçıyordun. Elindeki silaha bile sahip olamayıp kaptırıyorsun. Balgat’ta saltanat sürenlerin çocukları tatillerde keyf çatıyor, senin gibi fakir fukara çocuklarına da ablaları, abileri, kardeşleri, bacılarına saldırtıp suç işletip sonra da dımdızlak ayazda bırakıyor.

 

HDP lilere şefkatli ülkücülere şiddetli tavrını, amacını hala anlamıyor musun? Bu topraklarda kıyamete kadar milletin teminatı olacak Türk milliyetçiliğini milli duruşun ana damarını yok ediyor! Neden oluyor bunlar diye hiç düşünmez misin? Aslında çok basit ve aleni bu gerçekliği görmek yerine niye kafanı kuma gömersin?  Bayramlaşmamıza geldin saldırdın sopa yiyip gittin. Yarın kayıtlar incelenip tespit ile toparlanacaksınız. Sonrasında savcılık mahkeme cezaevi sürüneceksin. Peki bunu niye yaptım diye düşünmeyecek misin? Söyleyeyim sana.. Balgat Dükalığı yıkılmasın diye kullanılıyorsun. Aç, işsiz, mesleksiz kalarak her daim onlara muhtaç köle ve olman için! Tutarsız omurgasız ilkesiz düzenbazların akılsız marabaları oluyorsun. Kifayetsiz muhterisler senin canından kanından gençliğinden istifade ile ömürlerinin sonuna dek sefa sürecek sen ise hep sürüneceksin. Bunu mu istiyorsun?

 

İnanmıyorsan oku izle ve gör gerçeği. Bak hemencecik satıldın.. Sen yediğin acısını ve adliyede vereceğin hesabın kaygusunu çekerken basın şunu yazdı. ''Akşener'in bayramlaşma toplantısına baskına gönderilen Ankara Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Tatlı ve silahlı arkadaşlarının yedikleri dayağın acısı geçmeden Bahçeli demeç verdi: "Biz onları zaten görevden almıştık. Baskıncıları oraya Akşener davet etti, bizimle bir ilgileri yoktur".. Geri zekalı muamelesi görmek hoşuna gitti mi? Sahi ne oluyor yahu, bizi ocak başkanı çağırmıştı ama diye düşünmeyecek misin?

 

Sana hayali düşman üreten masallar anlatanlara artık inanma! O salondakilerin hepsi senden ağababalarından daha ilkeli samimi ülkücüler.. Çoğu 12.Eylülü yaşayarak gelmiş ülkü devleri. Çoluk çocuk diye size el kaldırmazlar. Ama mankurtluğa devam eder basit suç şebekesi gibi davranırsanız hepinizi ananızdan doğduğuna pişman ederler. Yaşınız onları tanımaya bilmeye yetmez belki .. Fakat sizi oraya gönderenler çok iyi bilirler.. Komplo teorili proje mavallarıyla kandıranların Türk milli damarını yok etmekle görevli küresel projenin elemanları olduğunu bilin ve figüran olmayın. F.G Cemaati vs diyerek aklını bulandıran Balgat dükalığının AKP nin payandası, devam edecek olan iktidarının da milletin felaketi olacağını görün.

 

Bu değişim rüzgarını bu kutlu kervanı durdurmaya artık kimsenin gücü yetmeyeceğini de anlayın. Ya da anlamayın siz bilirsiniz. Ucuz lejyonerlikle bir ömür geçmez be koçum.. Şunu da kafanıza sokun artık. Komitacı, kolpacı abilerinizin aklı, bilgisi, becerisi değişime engel olmaya yetmez.. Sizi de düşeceğiniz kötü durumlardan asla kurtaramaz.