ABD vize başvurularını kapattı. Bizimkiler anında karşılık verdi misilleme yaptı.Hangisi etkili sizce? Tabi ki bizimkisi hikaye.. Çünkü ABD den buraya turist, öğrenci ve iş adamı gelmiyor, gene gelmez. 

E ne kaldı geriye. 

Arada sigaya çekmeye gelen Savunma Dışişleri Bakanları, diplomatlar siyaset ve hükumet yetkilileri. Bunlara uygulayabilir miyiz vize? Yani misillemen hikaye!

Fetö’yü 2000 den beri kucağında tutan ABD. İktidarının ilk on yılında iç koalisyon kuran, Emniyet ve yargıyı ona veren AKP!

Şimdi 15-Temmuz’un ardında olduğunu kanıtladı bak, darbecilerle beraber bize savaş açtı masalları behyude.

Daha 1 ay önce ABD gezisinde Dostum Trump’la çak yapmalar, çok yakınız manşetleri atanlar aculca halkı kandıranlar ham hamasetle gene halkı aldatma peşinde!

Bak a haspam ABD emperyalisttir! 

Hani hep ağıt yaktığınız o A.Menderes’le beraber ülkemize girmiş ve ne yazık ki tüm iktidarlar döneminde iliğimizi sömürmüştür. 6.Filoya methiyeler dizip adeta secde edenler bugünkü TBMM başkanının da içinde olduğu o dönemin siyasal İslamcılarıdır!

Şimdilerde efelenen Abdurrahman Dilipak’ın şehadeti, A. Karslı’nın ifşaatıyla ‘’AKP bir ABD projesidir’’ .Yalanladınız mı?

HAYIR!

BOP Eşbaşkanlığıyla övünen Yahudi Cesaret Madalyalı siyasetçi de AKP nin ve Devletin başıdır!  BOP bölgede biz dahil 22 ülkenin sınırlarını değiştirme amaçlı bir projedir!

Tutuklanan Konsolusluk görevlisinin, hani Başbakanın zırhlı Mersedesini verdiği dönemin alçak tetikçisi Ergenekon savcısı kaçak Zekeriya Öz’le irtibatlı ve hain FETÖ örgütüyle iltisaklı erkete çıkması benim için sürpriz değildir.

Daha ne kadar ajan var içinizde onu da Allah bilir. Mesela Adil Öksüz nerededir? MİT'te kripto Fetö olup işbaşındakiler kimlerdir?

Hatırlarsanız 2004 de 40 kadar ABD li uzman gelmişti ülkemize Başbakanlık arka binada konuşlanıp epeyce çalıştılar sizinle. Sonra ne oldu çıktılar mı buradalar mı bilen yok!

Bir de fındık üreticisi kan ağlarken AB de fındık Kralı olan danışman Cüneyt Zapsu vardı.. Hani ABD de bir toplantıda RTE nı deliğe süpürmeyin, kullanın diyen! O nerede, ne oldu, kayıp mı?

Ne yazık ki ülkemin saf ahalisinin dini duygularını sömürerek geldiğiniz iktidarınızda o kadar çok hata yaptınız ki şimdi milli yerli ayağıyla bağımsızlıkçı tavrınız emanet elbise misali hiç de iyi durmuyor üzerinizde!

BOP’çuluktan vazgeçmediğiniz, ümmetçiliğin işe yaramadığını görüp bu necip millete adıyla sanıyla hitap ile dayanmadığınız sürece size gene inanmayız.. Siz önünüze gelene kansanız da biz size asla kanmayız! Ama size karşıtlığımız emperyalizme karşı durmamıza engel olmaz. Günahınıza vebalinize rağmen T.C Devletini temsil ettiğiniz sürece dış güçlere karşı oluruz ama yanınızda duramayız!

Çünkü her an çark edip tüm söylediklerinizi yalar yutarsınız.

Anlayın artık zihnen, fikren fiilen tükendiniz. Bu ülkeyi asla yönetemezsiniz. Daha fazla zarar vermeden çekiliniz..Çünkü biriktirdiğiniz sorunlar o kadar ağırlaştı ve etrafımız sarıldı ki sizin aklınız, fikriniz ve anlayışınız -son beş yılda test edildiği üzere- artık bunlarla baş edemez!

Bu karar öncü.. Daha sert saldırılara hazırlıklı olun diyeceğim de siz de o feraset kalmadı artık. Kasım’da bu ülkeyi kara günler bekliyor..Yazık çok yazık!