Yıldıray Çiçek in Bugünkü Ortadoğu gazetesinde Meral Akşener hanımefendi ile ilgili  "Başbuğ Türkeş'in Mezar yeri için içişleri bakanı iken zorluk çıkarıp imza atmama çabanızı da 1 kasımdan sonra öğrendik "demiş ardından da ''Bu cümlelerin hepsini de yüce Allah da, Sayın Genel Başkanımızda biliyor ki..'' demiş.

Yıldıray Çiçek'in bu iftirası Balgatın ne kadar zavallı bir durumda olduğunu bir kez daha ıspat etti. 

Madem genel başkan herşeyi biliyordu bu hadiseyi nasıl 1 Kasım'dan sonra öğrendiniz? Bu hadise 1 Kasım'dan sonra öğrenilmiş değil de uydurulmuş demek çok daha doğru olur.

Bu hadiseyi doğru sayarsak hain değişim diyenler mi yoksa uydurulmuş bu hadiselerin sözde baş kahramanlarını her dönem meclise taşıyanlar mı? 

Hain partimizi iktidara taşıyalım fikrimizi muktedir kılalım diyenler mi yoksa bize ilişen haindir MHP 40 vekille hatta son gelişmelerden sonra 38 vekille yeterince güçlüdür diyenler mi?

Laflarım samimi olarak değişimi riskli gören inanan ülküdaşlarıma değildir bu laflarım MHP'nin ilk seçimde genel başkanla ve mevcut yönetimle iktidar olacağı yalanına inanmamızı bekleyen koltuk sevdalılarına ve koltuk avcılarınadır!

Yıldıray Çiçek ve genel merkez güdümünde yazarların iftiraları bitmek tükenmek bitmiyorken bizlerde bildiğimiz hadiselere sessiz kalamayız. Haksızlık karşısında susan şeytandır diye kabul edip her haksızlığa dikilmemiş miydik? Yine cevap vermek gerekti bu uydurulmuş hadiseyi açıklığa kavuşturmak gerekirse şöyle ifade etmek gerekir.

Şöyle ki ; Rahmetli Başbuğ'un vefatıyla birlikte ilk önce Keçiören'de bir yer bulunur , fakat merkez komutanı bu definin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını söyler. Bunun üzerine ocak genel merkezi komutana bu defin için "Genel kurmay başkanından mı izin alacağız , rahmetli Başbuğ'umuz hem eski kurmay albay hem de eski Başbakan yardımcısıdır der. Fakat konu dönemin Genel Kurmay 2. Başkan'ı Çevik Bir  tarafından kilitlenir.. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Sayın Meral Akşener yine Doğruyol partisi Çorum milletvekili Bekir Aksoy'u görevlendirir .. Sayın Aksoy " lütfen daha iyi bir yer tespit edin " der.. ve bugünkü kabristan yeri bulunur.. Bekir Aksoy Başbuğ'un defni için gerekli Bakanlar kurulu imzalarını tek tek elden takip eder..ve defin gerçekleşir..Sayın Akşener Bütün bu süreçte en ince ayrıntısına kadar her türlü güvenlik tedbiri dahil bizzat içişleri bakanı olarak  takip etmiştir.. Konunun şahidi dönemin ülkü ocakları Başkan'ı Azmi Karamahmutoğlu dur..

Biz bir laf söylerken elimizden geldiğince belgesini veya yaşayan şahidini göstermeye gayret ederken Yıldıray Çiçek iki kelimesiyle asılsız mesnetsiz iftiralarıyla algı oluşturmaya çalışıyor!