Milletvekilin maaşı 25 bin TL olduğu biliniyor.

Bazı milletvekilleri lüks otellerde konaklarken, bazıları ise masraf olmasın diye Ankara'da ev tutmak yerine, şişme yatak alarak Meclis'teki odalarında kalıyor.

Bu da akıllara 25 bin TL maaş alan milletvekili otel masrafını hesaplarken emekli vatandaş ne yapacak? Sorusunu getirdi.

Gazeteci Barış Pehlivan'ın, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde yer alan yazıda şöyle denildi:

"Sürekli o meşhur otelden yeni insanların fotoğrafları ortaya çıkıyor. Hepsi çıkar mı, bilmiyorum. Zira, bazı siyasetçilerin otelde görünmemesi için perde çekildiğini Arka Bahçe'de okudunuz. Meclis'ten bir tanıdıkla sohbet ederken, konu ister istemez o otele geldi. Bilindik isimler sıralandı, ortada gezen iddialar yorumlandı. Ve hiç unutamayacağım bir cümle kuruldu:

"Bazıları lüks otellerde bedava tatil yaparken, Meclis'teki odasında yaşayan milletvekilleri var." Şaşırdım. "Nasıl Meclis'te kalan milletvekilleri var" diye sordum. Anlattı... Bazı milletvekilleri Ankara'da ev tutmamak, Meclis'teki odalarında kalmak için şişme yatak almış. Akşam olup Meclis'teki mesai bitince yatak şişirilip sabah da ortadan kaldırılıyormuş. Ne desem bilemedim."

Editör: TE Bilişim