Belediye otobüsü şoförünü darp etme anı kameraya yansıdı

Belediye otobüsü şoförünü darp etme anı kameraya yansıdı
Aydın'da belediye otobüsü şoförü, fazla yolcu alma nedeniyle tartıştığı kadın yolcunun yanında olan bir erkeğin  saldırısına uğradı.

Aydın'da belediye otobüsü şoförü,fazla yolcu alma nedeniyle tartıştığı kadın yolcunun yanında olan bir erkeğin  saldırısına uğradı.

Aydın'da, bir kişinin halk otobüsü şoförüne yumruk atması araç kamerası tarafından görüntülendi. Mürşit Şenocak yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsü, yolcu almak için Çine ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki durakta durdu.söylenerek  yanındaki erkekle beraber arka kapıdan aşağı indi.

Ön kapıdan tekrar otobüse binen kadın ve erkek fazla yolcu aldın tartışması  devam etti. Kadın  kalabalıktan yüzüğünün taşı düştüğünü söylemesi üzerine, yanındaki erkeğin  otobüsü şoförüne attığı yumruk, otobüsteki  güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Sürücü Şenocak, M.Y'den şikayetçi oldu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.