Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın son yazdığı “Burası çok önemli" kitabıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve AKP iktidarını uyardığını söyledi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt TV5’te katıldığı programda Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın yazdığı kitap ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Ankara Bürosu programının dün akşamki konuğu Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tu. Programda gündeme dair dikkat çeken ifadelerde bulunan Enginyurt yayının sonunda Berat Albayrak’ın kitabına da değindi. Enginyurt, Albayrak’ın kitabını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Nurettin Nebati’nin ilk okuması gereken kişiler olduğunu belirtti.

BERAT ALBAYRAK BU KİTABI AKP’YE YAZDI

Konuşmasında Burası Çok Önemli kitabının hükümeti uyarmak için Albayrak tarafından yazıldığını söyleyen Enginyurt, iktidarı “Berat Albrayrak gitti zaman siz çok arasınız Berat Albayrak’ı demiştim. MHP’deydim çok iddialı konuşmuştum. Berat Albayrak olmazsa dolar 10 TL olur demişti. Berat Albayrak gitti dolar 18 TL oldu. Berat Albayrak ‘Burası çok önemli diye’ iktidara sesleniyor. Ama kayınbabası ekonominin kitabını ben yazdım dediğin için okumaz. Özellikle gözüne baktığımızda bir hiç gördüğümüz Nurettin Nebati’ye tavsiye ederim. Bu kitabı ilk okuyan o olsun.” sözleriyle uyardı.

Editör: TE Bilişim