İstanbul'dan memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesine gelen Korhan Berzeg'in (83) kaybolan köpeği 'Tina', 74 gün sonra evine geri döndü. Berzeg'in kayboluşu üzerine başlatılan arama çalışmalarında sonuç alınamaması üzerine 'Tina'ya GPS cihazı takılarak, köpeğin bu süreçte bulunduğu yer veya yerler tespit edilmeye çalışılıyor.

Korhan Berzeg, İngiliz uyruklu eşi Angela Berzeg ile memleketleri Balıkesir'in Gönen ilçesine ziyaret için geldi. Ancak 17 Haziran'da kaybolan Korhan Berzeg'i bulmak için yapılan aramalarda sonuç alınamamıştı. Aramalar sırasında Köpeği 'Tina' da kaybolmuştu. Bu süre zarfında yapılan aramalardan sonuç alınamazken, Berzeg'in eşinin Gönen'deki evlerine köpekleri 'Tina', 74 gün sonra geri döndü.

Köpeğin bakımlı ve temiz bir halde olduğu, üzerinde arazide kaldığına dair izlerin bulunmadığı, patilerinin ise temiz olduğu görüldü. 'Tina'nın bulunduğu yerden başlayarak yapılacak takip çalışmaları ile, kaybolduğu süre zarfında bulunduğu yerlerin tespit edilmesi amaçlanıyor.

Bu gelişmelerin yanı sıra, Kaybolduğu günden itibaren Korhan Berzeg'in banka hesaplarında herhangi bir hareketlilik tespit edilememişti. Şimdiye kadar 20 şüphelinin ifadesi alınırken, bölgeden geçen 40 aracın sürücüleri de sorgulanmıştı. Kayıp olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

Editör: Habererk Haber Merkezi