Cenk Tosun'un maçın henüz başlarında gelen golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, maçın ikinci yarısında Rachid Ghezzal'ın harika vuruşuyla skoru 2-0'a getirdi.

Maçın 85. dakikasında N'koudou skoru 3-0'a getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve maç 3-0 sonuçlandı.

Bu skorla birlikte liderlik yarışında puan farkı biraz daha açıldı.

Süper Lig'de 33. hafta maçında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada kazanan 3-1'lik skorla ev sahibi Beşiktaş oldu.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Cenk Tosun, 58. dakikada Rachid Ghezzal ve 85. dakikada Kevin N'Koudou kaydetti. Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson üç golün de asistini yaparak yıldızlaşan isimlerden oldu. Siyah-beyazlılarda ilk yarı Rachid Ghezzal, Cenk Tosun ve Welinton'on topları direkten döndü.

Siyah-beyazlı takımda bu sezon 2. lig maçına çıkan Cenk Tosun, 3. goünü attı. Ayrıca Cenk Tosun, 19 golle ilk maçın oynandığı 11 Nisan 2016'dan bu yana Vodafone Park'ta Beşiktaş formasıyla en fazla Süper Lig golü atan oyuncu olarak dikkat çekti.

Beşiktaş'ta sarı kart gören Josef de Souza cezalı duruma düştü.

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 67'ye yükseltti. Alanyaspor 49 puanda kaldı.

Süper Lig'de pazar günü Beşiktaş, Erzurumspor deplasmanına konuk olacak. Alanyaspor, Denizlispor'u ağırlayacak.

PUAN DURUMU
(67) Beşiktaş
(62) Fenerbahçe -1 Maç
(61) Galatasaray
(57) Trabzonspor

Editör: TE Bilişim