Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ınhaberine göre; Ara transferde Manchester City'den Lescott'u almak için çaba harcayan Beşiktaş, yabancılarda da köklü bir temizlik içerisine girecek. Lescott'un gelmesi durumunda Franco'yu kiralamak isteyen siyah-beyazlı yönetim, Julien Escude ile de karşılıklı oturarak sözleşme feshetmeyi planlıyor.

Kasımpaşa maçından sonra Teknik Direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda hareket edecek olan yönetim, sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayarak Dentinho'yu Shakhtar Donetsk'e geri gönderecek. Motta ile üç yıl opsiyonlu mukavelesi bulunan siyah - beyazlı kulüp, listesinde yerli isimlerle anlaşması halinde, Brezilyalı futbolcuyu da geri gönderebileceği iddia edildi.

Devre arasında takımda köklü değişiklikler yapmaya hazırlanan ve geçen seneki hatalarına düşmek istemeyen Beşiktaş Yönetimi, yeni sezondaki transfer çalışmalarının bir kısmını ise ocak ayında prensibe bağlamayı düşünüyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan bazı yerli ve yabancı futbolcuların menajerleriyle sezon ortasında görüşecek olan yönetim, yazı beklemeden bu futbolcularla el sıkışmaya çalışacak.

7 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi 7 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi

Öte yandan sağ bek konusunda Veysel Sarı'yı Eskişehirspor'dan alamayan Beşiktaş Yönetimi, bu bölgeye bakacağı oyuncular için rotasını yurt dışına çevirdi. Avrupa'daki bazı gurbetçileri takip altına alan siyah-beyazlı yönetim, Fernandes'in yerine düşündüğü orta saha oyuncusunu ise sezon sonuna bırakmayı planlıyor.

Editör: TE Bilişim