Beşiktaş, eski futbolcusu Jose Sosa'nın geri döneceğine dair gündeme gelen iddialar için açıklama yaptı. Açıklamada transfer iddialarının asılsız olduğu bildirildi.

2014-2016 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen Sosa'nın adı yeniden eski kulübüyle anıldı. Arjantinli yıldızın Beşiktaş'a geri döneceği iddia edildi. 

Konuyla ilgili Beşiktaş Kulübü'nden resmi açıklama yapıldı. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Jose Sosa transfer iddialarının gerçek olmadığını belirterek, Beşiktaş'ın Sosa'ya dair bir ilgisinin bulunmadığını kaydetti.

Trabzonspor'dan sonra İstanbul'a dönerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan ancak beklentileri karşılayamayan Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, sarı-lacivertli ekiple yollarını ayırmıştı. Fenerbahçe taraftarlarıyla da yıldızı barışmayan Sosa, futboldan çok magazin olaylarıyla gündeme gelmişti.

Trabzonspor formasıyla kaptanlığa kadar ulaşan Sosa, bordo-mavili formayla çıktığı 99 karşılaşmada 16 gol 19 asistlik bir skor katkısı sağlamıştı. Fenerbahçe kariyerinde ise 63 karşılaşmada yalnızca 4 gol 5 asistlik katkı ile beklentileri karşılayamamıştı.

Editör: Yadigar Hanım