Multimedya formatını sizin belirlediğiniz bir sırayla sunulur. Metin, resim veya videoları eklemenize izin verir.

Bazı araçlar, görsel olarak çekici ve ilgi çekici olması için bu sunumlara müzik ve özel efektler eklemenize olanak tanır.

Cihazlar arasında çalıştırılabilen görsel olarak çarpıcı slayt gösterileri oluşturmak için bir bütçe dahilinde daha fazla işlevselliğe sahip yazılımlara ihtiyacınız olacak. İyi bir çözüm, tasarım kitaplığı, paylaşılabilirlik, basitlik ve uyumluluk sağlayacaktır. Slaytları oluşturmak için şablonlara, resimlere, müziğe vb. ihtiyacınız olacak, bu nedenle iyi bir tasarım kitaplığı gereklidir.

İyi bir tasarım kitaplığına sahip bir araç, birçok profesyonel şablon ve efekt, müzik parçası, çarpıcı animasyon efektleri vb. sağlayacaktır. Bir müzik slayt gösterisi oluşturucu, en sevdiğiniz şarkılarla seçtiğiniz resimleri eklemenize izin verecektir.

En iyi slayt hazırlama yazılımlarını içeren kısa bir liste hazırladık. Liste, müzikli ücretsiz slayt gösterisi oluşturucuları, resim slayt gösterisi oluşturucusu, video slayt gösterisi oluşturucusu, çevrimiçi slayt gösterisi oluşturucusu vb. gibi çeşitli türleri içermekte.

1. InVideo

InVideo, güçlü ve tamamen özelleştirilebilir bir slayt gösterisi oluşturucu sunar. Çevrimiçi bir araçtır ve çok sayıda resim, metin kutusu, çıkartma vb. sunar. Video kitaplığının özelliklerini, güç geçişlerini, çoklu katmanları, otomatik seslendirmeleri, akıllı çerçeveleri ve çok dilli videoları sağlar.

Sesi, telif hakkı olmayan müzik parçaları kitaplığından ekleyebilirsiniz. InVideo sonsuza kadar ücretsiz olarak kullanılabilir. Kısacası aradığınız en iyi slayt yapma programı diyebiliriz.

2. Kapwing

Kpwing, slayt gösterileri oluşturmak için çevrimiçi bir araçtır. Fotoğraf veya videolardan oluşan bir slayt gösterisi oluşturabilirsiniz. Windows, Mac, iOS, Android ve Chromebook'ları destekler. Yeni başlayanlar için tasarlanmıştır. 1 saat uzunluğundaki videoları dışa aktarmanıza izin verir. İçeriği özel yapabilirsiniz. Ücretsiz bir plan sunar. Pro planı ayda 20 ABD doları karşılığında kullanılabilir.

3. NCH Software

NCH Software, bir fotoğraf slayt gösterisi oluşturucu olan PhotoStage'i sunar. Temalar, slaytlar ve film müziği eklemek için kullanımı kolay bir slayt gösterisi sihirbazına sahiptir. Bir film müziği veya anlatım eklemenize izin verecektir. Tam fotoğraf optimizasyonu ve harika ses araçları için işlevlere sahiptir. 720p ve 1080p gibi full HD formatını destekler. Windows ve Mac platformlarını destekler.

4. Animoto

Animoto, videolar oluşturmanıza ve paylaşmanıza izin verecek bir video yapımcısıdır. Slayt gösterisi oluştururken istediğiniz fotoğraf ve videoları seçebilir ve müzik ekleyebilirsiniz. Sürükle ve bırak video yapımcısı sunar. Profesyonel hesabı gelişmiş özelliklere sahiptir ve işletmeler için uygundur.

5. Kizoa

Kizoa, videoları düzenlemek ve yapmak için çevrimiçi bir araçtır. Birçok şablon ve efekt sunar. Slayt gösterileri oluşturmak için yedi farklı formatı destekler. Bu tesis, tablet, TV, akıllı telefon, bilgisayar ekranı vb. herhangi bir ekrana veya platforma uyarlanabilmesi için bir slayt gösterisi yapacaktır. Akıllı bir kırpma aracına sahiptir.

6. Smilebox

Smilebox, slayt gösterileri, davetiyeler, kartlar, el ilanları ve kolajlar oluşturmak için bir araçtır. Slayt gösterisine müzik eklemenizi sağlar. Tüm hikayelere uygun şablonlara sahiptir. Araç, seçtiğiniz fotoğrafları, şarkıları ve kişiselleştirilmiş altyazıları slayt gösterisine eklemenize olanak tanır. Bunları aileniz ve arkadaşlarınızla kolayca paylaşabileceksiniz.

7. Canva

Canva, düzenleyicisi ve şablonları olan bir slayt gösterisi oluşturucu sunar. Bir slayt gösterisi oluşturmak için fotoğraflarınızı ve videolarınızı eklemenize izin verir. Canva, çeşitli tasarım türleri ve şablonlar sunan bir grafik tasarım platformudur. Grafikler ve çizelgeler oluşturma ve fotoğrafları düzenleme olanağına sahiptir. Kartvizitler, sunumlar, özgeçmişler, posterler vb. oluşturmak için bir araçtır.

8. Renderforest

Renderforest, videolar, logolar ve web siteleri oluşturmak için çevrimiçi bir araçtır. Bu çevrimiçi slayt gösterisi oluşturucu, hem kişisel hem de iş amaçlı slayt gösterileri oluşturmanıza olanak tanır. Slayt gösterilerine müzik eklemenizi sağlar.

Video şablonları için beş ana kategoriye ve birçok alt kategoriye sahiptir. Bu kategoriler arasında kolayca gezinebileceksiniz. Kullanıcı dostu bir düzenleyici, özelleştirilebilir renk paletleri ve resim, video, müzik ve ses ekleme olanağı sağlar.

9. Clideo

Clideo, video yapmak için çevrimiçi bir araçtır. Video dosyalarını, görüntüleri ve GIF'leri düzenleme işlevlerine sahiptir. Videoları sıkıştırma, yeniden boyutlandırma, birleştirme gibi çeşitli işlevleri gerçekleştirmek için hepsi bir arada bir platformdur. Bir video yapımcısı ve slayt gösterisi yapımcısı var. Clideo ile ihtiyacınıza göre çıktı biçimini seçebilirsiniz.

10. Adobe Spark

Adobe Spark, grafikler, web sayfaları ve video hikayeleri oluşturmak için bir araçtır. Oluşturduğunuz hikayeyi sosyal medya aracılığıyla paylaşmanıza izin verecek çevrimiçi bir araçtır. Mobil uygulama iOS cihazlar için kullanılabilir. Çalışmanız web ve bir mobil uygulama arasında otomatik olarak senkronize edilir. Adobe Spark'ın grafik oluşturmak için Spark Post, güzel web hikayeleri oluşturmak için Spark Page ve video hikayeleri oluşturmak için Spark Video olmak üzere üç modülü vardır.

Editör: TE Bilişim