Oyun içerisinde yer alan kostümler, silahlar, araçlar, bakım ürünleri ve daha fazlasına sahip olabilmek için Pubg Uc oyun içi alımlarda kullanılıyor. Kullanıcı karakterlerini özelleştirebilme amacıyla pek çok ürünün satın alınabildiği bu mecrada karakterlere oyunda ön plana çıkabilmek adına gelişmiş silahlardan araçlara, paraşütlerden kozmetik ürünlerine dek pek çok ürün bulunuyor. Gamesatis.com ile PUBG UC satın alabilir, karakterinizi optimize edebilir ve heyecan verici bir oyun çıkarabilirsiniz.

Ne Kadar PUBG UC Alınmalı?

PUBG UC oyun içi satın alımlarda kullanılan ve karaktere diğer karakterlerin sahip olamadığı ayrıcalıkları yaşatmayı sağlayan bir para birimidir. PUBG UC satın alan bir oyuncu kendini oyunda kolayca ön plana çıkarabilir ve diğer 99 kişi arasından rahatlıkla sıyrılabilir. Ancak oyuna yeni başlayan kullanıcılar için makul bir tutarda PUBG UC satın alınması yeterli olacaktır. Bu tutar ortalama olarak 60 TL ile 70 TL arasında değişebilir. Sen de PUBG UC satın al bu sayede daha rahat bir oyun deneyimi ve daha güçlü bir rekabet edebilirlik düzeyine erişim imkanını kolaylaştır.

PUBG UC Fiyatları

PUBG UC fiyatları satın alınacak UC (Unknow cash) miktarına ve sunulan ayrıcalıklara göre değişkenlik gösterecektir. Hali hazırda oyunu oynayanlar karakterlerini optimize edebilmek için giriş seviyesinde bir tutar makul olacaktır. Gamesatis.com’da her bütçeye uygun seçenekler mevcut. PUBG UC satın alma işlemi için kredi kartı veya herhangi bir ödeme aracını kullanabilir ve anında oyun içi satın alımlarda kullanabileceğin UC’lere sahip olarak karakterini dilediğin gibi donatabilirsin.

PUBG UC Kodu Nedir?

PUBG UC kodu ile daha ileri seviyelere ulaşabilir ve sitemizin sizler için sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Royal Pass veya Elite Royal Pass satın alabilir, bu sistemlerin sizlere sunduğu avantajlardan, ayrıcalıklardan ve hediyelerden yararlanabilir ayrıca çeşitli görevler edinerek oyun kalitenizi artırabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim