Yüksek hızlı Internet doğrudan evinizde

Kanıtlanmış uydu teknolojisini kullanan tooway™ doğrudan evinizde hızlı Internet erişimi sağlar. Geleneksel çevirmeli internetten en az 300 kat daha hızlı olan ve ADSL ile karşılaştırılabilir bir hizmet kalitesi sunan tooway, ister web’de dolaşmak veya e-posta göndermek, ister müzik indirmek veya video izlemek olsun, tüm internet ihtiyaçlarınız için sürekli bağlantılı genişbant bir internet erişim hizmetidir. 22 Mbps’ ye kadar  indirme ve 6 Mbps’e kadar yükleme hızları ile, içeriğinizin veya bilginin ekrana gelmesi için bekleyerek hayal kınldığına uğramak yok. tooway™ modeminize entegre gelişmiş teknoloji ile kullanıcı deneyiminin en iyisini sunar.

herkes için
Her bütçeye uygun esnek fiyatlar

İnternete ister kendiniz, ister aileniz ya da işiniz için ihtiyacınız olsun ultra rekabetçi sabit fiyatla size tam uygun bir paket mutlaka vardır. tooway™ aynı çanak antenden çok kanallı televizyon, VoIP kullanarak Internet aracılığı ile telefon çağrıları ve evinizin içinden kabloya ihtiyaç duymadan her yerden Internete erişim için kablosuz ev ağı gibi ilave özellikler de sunmaktadır. Daha fazla bilgi için yerel satıcınıza danışınız.

her yerde
Türkiye nin her yerinde %100 hızlı Internet kapsaması

tooway™ Avrupa ve Akdeniz bölgesindeki herkes tarafından, nerede olduğunuz fark etmeksizin aynı yüksek kalite ile kullanılabilir.
Eğer merkezden uzak  bir yerleşim birimindeyseniz, evinizden mevcut bir merkezi ağa bağlantı için yüksek ücret ödeme yapmaya veya bölgenizde modern bir altyapı kurulacağı vaadini beklemeye artık gerek yok. Çünkü tooway™, uydu kanalıyla doğrudan ve anında evinize gelmektedir,
hizmetlerimiz hemen her yerde kullanılabilmektedir.

Editör: TE Bilişim