Günboyu’nda yer alan kulis bilgilerine göre;

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Hazirandan itibaren milletvekilleri ile gruplar halinde AKP Genel Merkezinde kahvaltılı toplantıda bir araya gelme kararı almıştı.

24 Haziran günü ilk grup ile bir araya geldi.

Milletvekillerine hafta sonları muhakkak seçim bölgelerine giderek halkla beraber olma talimatını verdi. Hatta milletvekillerine teşkilatları arayarak çalışmaları takip edeceğini belirtti. Milletvekillerinin sahaya inmesini istedi.

"ZATEN BİR BİLGİMİZ YOK"

Erdoğan’ın konuşması sonrasında bir milletvekili Erdoğan'a, "Halk ekonomik sıkıntılardan yakınıyor, biz cevap veremiyoruz. Son yaşanan olaylar karşısında suskunuz. Çünkü fazla bir bilgimiz yok. Zaten bilgi alamıyoruz. Yetkililer halkı tatmin edici bilgi versinler biz de bu sorularla karşı karşıya kalmayız" deyince ortalık karışmış. Sonra milletvekillerinin sözlü tacizine uğrayan milletvekili Erdoğan’ın duyacağı şekilde, “Ben liderimizin yanında bu sorunları dile getiremedim. Doğruları söyledim. Bürolarda ya da evlerde gizli gizli toplanıp sistemi ve yönetimi eleştirmiyorum. Ben reisimize doğruları söyledim. Riyakârlık yapmadım" dediği siyasi kulislere yansıdı.

Editör: TE Bilişim