Ne siyaseti, ne muhalefeti, ne particiliği? Bizim derdimiz o değil başka bir şey anlatmaya çalışıyoruz. Sen işsiz gezerken seçtiğin adam apartman fiyatında rüşvet saati koluna takmış, sen hala 'milli mesele' diyorsun. Yolsuzluğu sanal milli duygularla örtemezsin!

Sen yargılamazsan elin oğlu alır çatır çatır hem de milli onurunu yerle bir ederek yargılar! Onur işini sana anlatmak imkansız vazgeçtim de. 

Millilik nedir bilir misin bu çağda?

Demokrasi, hukuk devleti, adalet ve özgürlük..

Yönetimde şeffaflık, hesap verebilirlik, siyasette de ahlak!

Bunlar yoksa eğer sağlam bir sistemin ve devletin olamaz!

Millilik sloganıyla ayakta da kalmazsın. Sadece gittikçe daha çok içe kapanır ve K.Koreye benzersin o kadar!

Düşünsene azıcık; Zarrap dün hayırsever iken bugün niye hain oldu!

Çok basit değil mi?

Rüşveti verirken hayırsever, rüşvet verdim deyince hain! Milliliğin ölçüsü, rüşvet alıp vermek ya da gizli olursa iyi aşikar olursa gizlemek mi sence?

Bak kardeşim; ABD emperyalist bölgede hesapları var, bizi de sevmez ve hatta düşman! Buna karşı çıkan yok! İyi de bu bir işe yaramayan basit bir ahmak aldatan argüman. ABD ile birlikte bölgeyi önce istikrarsızlaştırıp sonra aranız bozulunca atıp tutmalar niye? Hatırlayın FETÖ konusunda da aynen böyle yaptınız. Önce kutsal ittifak ile yargı ve emniyeti O'na teslim ettiniz, sonra yolsuzluk operasyonu yaptılar amansız düşman! 15-Temmuz hain girişimine katılanların yüzde 72 si bir yıl önce yani 2015 de general olanlar değil miydi? Peki kim yaptı o terfileri?

Zarrap zarar zarar zarar yazımda izah ettim Akıllı devlet Zarrap’la arasına mesafe koyarak suç işlemişse çeksin cezasını der ve rüşvet verdim dediklerini de yargıda hesaba çekerdi. Biz ne yaptık TBMM de sayısal çoğunluğa dayanıp kaldır indir parmaklarla akladık. Bugün bile hala Man devletine giden paraları araştırın deniyor önerge reddediliyor. Yahu ticaret suç değil ki! Şunu aldım -sattım karşılığında dolar yolladım dersiniz olur biter. Dekontlar sahteyle başlayıp, ticaret yaptık para göndermedik, tersine aldık diye abuk subuk kendini ele veren telaşlı savunma niye? Bir dekontun gönderme mi alış mı olduğunu çocuklar bile bilir. Bırakın araştırılsın gerçekler ortaya çıksın.

Derdimiz millet zarar görmesin, ekonomimiz çökmesin. Devlet  yönetilemez hale geldi farkında değilsiniz. Gelin hukuka uyun adaletli olun dememiz de bundan. Tüccar kafasıyla yönetimde ısrar edilirse ne yazık ki tümden batacağız. Sen fakir fukaralığa talim ederken seçtiğin irileri milyon dolar rüşvet alsınlar diye saçma sapan yandaşlığın ülkeyi felakete sürüklüyor anlasana yaa! Yarın bankalarımıza ağır cezalar geldiğinde gene sen ödeyeceksin. Nasıl mı gayet basit. Mazota, benzine, gaza, vergiye, harca zam yapılacak. Sen de paşa paşa ödeyeceksin. Zararına olan bir ahlaksızlığı ve suçu neden savunursun? Sen sadece oy verdin, suçu işlemedin ki iktidarın beleş avukatlığına soyunuyorsun.