Hiç bir zaman, filmlerde gördüğü sofralarda, lüks yemekler yememişlerdi. 10 yumurta buldular mı, yanına 7-8 ekmek, bir kaç demlik de çay oldu mu, sabahı bulurlardı bizim çocuklar.

Bir gün "iktidar olacağız" dediler. Aslında birilerine inanmak suretiyle bir güç söyletti bu cümleyi onlara. Ağabeyine, ablasına ve dostuna inanırdı bizim çocuklar. Nitekim öyle oldu ve yola revan oldular.

Bilmezdi ki bizim çocuklar alçaklığı, vefasızlığı ve yalanı; inandılar işte. Hatta saydığım hastalıklara yakalanmış dostlarına da güvendiler. "Kardeşlik Hukuku" dediler; her şeyi geride bırakıp yaktılar gemileri ve hatta limanları.

Tek istekleri vardı aslında; “Hür ve Müstakil Olabilmek”. Yoksa yoldayken biliyorlardı kimlerin ne görevler alabileceklerini. Alınma, darılma olmayacaktı. Arkadaşlarının başarısına sevindirdi bizim çocuklar.

Günler aylara, aylar yıllara kavuştu ve bizim çocuklar yoruldu. Krediler çektiler, dükkânlarını kapattılar, faturalarını ödeyemediler. Az kaldı dediler, az kaldı! Bir başaralım, tüm millet rahat edecek diye düşündüler. Nereden bilsinler ki; aslında yaşananlar büyük bir oyunmuş ve siyaseti çok iyi bilen, abla, ağabey dedikleri sahtekârların kurgularının kurbanı olacaklarını.

Twitter'dan mesaj atanın, bayramda el öpenin, şirin gözükebilmek için parası olanı, sol görüşe sahip olanı kolundan tutup getirenlerin makbul olabileceklerini düşünemezdi bizim çocuklar. Parti binaları ciddi müesseselerdi bizim çocuklar için. Nereden bilebilirlerdi ki; o binalardan bir gün kovulacaklarını?

Kaybetti bizim çocuklar! Ne yazık ki; sistemi kuran ve yönetenler, bizim çocukları harcadılar ama bir şeyi unuttular. Bizim çocukları bir araya getirmek çok zordur. Getirebilen için çok kısa bir zamanda iktidar yürüyüşü başlar ama aldatıldıklarını anladıkları zaman bizim çocuklar, tüm binaları yıkarlar ve düzenin altına dinamit döşerler.

Siz, hep güce tapmışsınız ve bizim çocukları hiç sevmemişsiniz zaten. Göstermelik MHP yıllarınızda dahi nefret edermişsiniz ve yıllarca sabredip, sürekli görüştüğünüz "Demokrat Çocuklarınıza" yol açmakmış tek hayaliniz. Yaptınız!

Yok olacaksınız! Geçmiş tabela partileri gibi, hatırlanmayacak ve kahrolarak hayata göz yumacaksınız. Ancak bizim çocuklar hep güçlü kalacak; 10 yumurta, 7-8 ekmek ve bir kaç demlik çay ile!