2021 turizm sezonu öncesinde belediye başkanımızı ziyaret ederek turizmi ve Bodrum’u konuştuk. Başkanımız her zaman olduğu gibi turizmde en güçlü destekçimiz. Başkanımız ile özellikle yurt dışı turizm gelişmelerini değerlendirdik. İngiltere’de seyahat kısıtlamasının 17 Mayıs’ta açılacak olması jet2 gibi acentelerin satışlarının artışı umut verici. Başkanımızın sağlık turizmine bakışı ve desteği de memnuniyet verici. Kısa bir süre önce “Bodrum’da Sağlık Turizmi” başlıklı yazım üzerinden değerlendirmeler yaptık.

Başkanımızın başlattığı Bodrum’un her kesiminin katıldığı salgınla mücadele konusundaki farkındalık oluşturmaya yönelik çalışma, hem memnuniyet verici hem de her türlü desteği hak etmektedir ki bizde kendisine desteğimizi ifade ettik.

Sonuçta salgına karşı duyarsız kalmak normalleşmeyi geciktirmekte ve bu da turizmciye esnafa sıkıntı olarak yansımaktadır. Daha fazla sıkıntıyı kaldıracak durumda değiliz.

Başkanımızla Bodrum’un sorunlarına ilişkinde görüştük özellikle trafik sorununa ilişkin çok profesyonel bir ekibe proje hazırlattığını bu projenin Bodrum Belediye, Muğla Büyükşehir Belediye ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilerek bu sorunu çözmek istediklerini ifade etti. Buda son derece olumlu bir gelişmedir.

Başkanımızın turizme desteği bodrum sorunlarına ve çevreye duyarlılığı son derece memnun etti.

Teşekkürlerimle…