BOP’UN BAŞARILI BİR DARBE OPERASYONU!

  Büyük Ortadoğu Projesi’nin belki de Türkiye üzerindeki can alıcı operasyonu 15 Temmuz akşamı gerçekleşmiştir. Ordu-Millet, figür ve imajımızı kahpece vuran, vurduran yerle bir eden ihanet operasyonu, Bedevi zihin yapısını, Demokratik, Laik Türk devletine hâkim kılmaya çalışan, Türk milletini, Libya’ya, Mısır’a, Irak’a ve Suriye’ye döndürmek için uzun zaman planlanmış “böl, ötekileştir ve hâkim ol” anlayışında sinsice yürütülen Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) operasyonu: başarılı bir darbe operasyonudur.

  Darbelere karşı olduğunu söyleyenler, demokrasiye sahip çıktıklarını sananlar, kendi dünya görüşleri doğrultusunda bir yerde durmaları gerekirken, “oldu-bitti” ye gelerek darbe mantığının öngördüğü şekil de, tam da onların istediği yer ve tarafta yer almak durumunda kaldıkları gözlenmiştir. Dolayısı ile iktidarı, muhalefeti, geleceğimizi belirlemek isteyen Bedevi zihin yapısına yalaklık ve yataklık yapmışlardır. Bu anlamda operasyon: başarılı bir darbe operasyonudur.

  Türk Milleti’ni sokaklara çağırıp, sakallı, şalvarlı “Işıt imajlı “militanlara, Türk askerinin kafasına bıçak çalan, bel kemerleriyle döven, tekmeleyip yumruklayan, Bedevi zihin yapısının her türlü vahşiliğini reva gören ve gördüren bir anlayışın varlığı uğruna, Türk milletine reva görülen algı ve imaj operasyonu tamamlanmıştır. Bu vesile ile bu operasyon: başarılı bir darbe operasyonudur.

  Artık istediğiniz zaman, üç- beş Bedevi menkıbesi okuyup halkı cihada çağırabiliriz. Patlak gözlerle, salya-sümük şalvarlı, takkeli, yobaz kılıklılar, gırtlakları yırtılırcasına tekbir getirip şeriat nağraları atabilirler. Bu vahşi, yobaz, Bedevi güruh ’un kör bıçakları ile boğazlanmaya hazırlıklı olabiliriz.

  Artık “mini etekli kızların bulunduğu okullarda Ahlakım bozulur” diye okumayan, okul değiştiren Ahlak abidelerinin yolları açılmıştır. Türkiye’nin tamamı imha olsa bile umurunda olmayacak olanların “başkanlık yoluna” halı serilmiştir. İktidarı, muhalefeti ve toplum katmanları ile demokrasinin yanında! Darbecilerin karşısında! Yerimizi aldık, darbeyi püskürttük! İstenilen ve öngörülenin böyle bir şey olduğunu düşünüyoruz. Dolayısı ile operasyon: başarılı bir darbe operasyonudur.

  Bu ülkenin anayasasını, kanunlarını takmayıp bir proje doğrultusunda darbe yapmaya kalkışanlar ile, bu kalkışmayı halkı sokaklara çağırarak önlemeye çalışanların zihniyet dünyasındaki benzerlikler, maalesef bu ülkenin meclisinde meşruiyet alanı bulmuş, gelecek adına kanunsuzluğun ve yasa tanımazlığın önü açılmıştır. Bu itibarla bu operasyon: başarılı bir darbe operasyonudur.