ev1

Küçük ve kompakt yaşam alanları günümüzde giderek daha da popüler hale geliyor. Maliyetlerden tasarruf etmek için birçok kişi yaşamak için daha küçük bir yer arıyor. Sanılanın aksine, küçük bir alanı bile verimli bir şekilde kullanmanın sonsuz yolu var ve bu küçük ev de bunun kanlı canlı kanıtı olarak karşımıza çıkıyor!

Bazı insanlar kalabalık şehir merkezlerinden olabildiğince uzaklaşmayı tercih ederken,bazılarıysa normal evleri satın alınamaz buluyor. Bu kompakt ev dışarıdan basit görünüyor, ancak kapıdan içeri adım attığınızda epey şaşıracaksınız!

ev2

İç mimari konusunda içerideki sınırlı alan, akıllı mühendisliğin harika bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Bir sonraki sayfayı tıklayın ve şaşırmaya hazır olun!

Modern ekipmanları ve zevkli ahşap döşemeleri ile bu evde ihtiyacınız olabilecek her şey var. Sabit bir evden daha uygun fiyatlı olması başta olmak üzere, birçok avantajı da bulunuyor.  Bu küçük evlerden biri için para biriktirmek daha kolay olabilir. Üstelik satın almak için krediye bile ihtiyacınız olmayacak!

ev3

İçerisi tıpkı bol miktarda saklama alanı olan rahat ve modaya uygun bir daireye benziyor. Ayrıca genel giderlerden de tasarruf edebilirsiniz, bu nedenle de bu yaşam tarzının son derece çevre dostu olduğunu söylemek güvenlidir. Olasılıkları bir düşünün! Her yere seyahat edebilir ve istediğiniz yere yerleşebilirsiniz!

ev4

Üst kat, yatak odası olarak kullanılan çatı katı tarzı bir alan gibi planlanmış. Büyük pencere bol miktarda doğal ışık sağlayarak bu alanı daha büyük ve havadar hale getiriyor. İster çok amaçlı bir priz, ister gizli bir saklama birimi olsun, bu evde her köşe kullanışlı hale getirildi. Seyahat konusunda tutkulu olan modern göçebeler için daha iyisi yok!

İlham verici bulduysanız bu makaleyi mutlaka paylaşın!

Editör: Merve Kankan