Avusturya'da bir süpermarkette tespit edilen zehirli bir örümceğin, kalıcı ereksiyona neden olduğu öğrenildi. Süpermarket geçici olarak kapatılırken, örümceğin iktidarsızlık sorununa umut olabilileceği bildirildi.

TMZ'de yer alan habere göre, Avusturya'nın Başkenti Viyana'nın yaklaşık 70 kilometre batısındaki Krems an der Donau kentindeki bir süpermarkette görülen "Brezilyalı Gezgin Örümcek" işletme sahibi ve çalışanlarını paniğe sürükledi. 

Avrupa'ya, süpermarketlere gönderilen muz demetlerinin içine saklanarak geldiği tahmin edilen örümceğin ısırığının şiddetli ağrıların yanı sıra saatler süren ereksiyonlara sebep olduğu belirtildi. Örümceğin zehiri bu nedenle "doğal viagra" olarak tarif ediliyor.

İKTİDARSIZLIĞA ÇÖZÜMÜ ARAŞTIRILACAK

Medical College of Georgia'dan Romulo Leite, "Ereksiyon, bu örümcek tarafından sokulanların acı ve rahatsızlıkla birlikte yaşayacağı bir yan etkidir. Örümcekteki bu fonksiyonun, erektil disfonksiyon (iktidarsızlık) tedavisindeki ilaçların geliştirilmesine yardımcı olmasını umuyoruz" açıklamasında bulundu.

Editör: Yadigar Hanım