Siyasiler seçim öncesinde her platformda halkla buluşup parti programları ve ülke için yapacaklarını anlatırken, sosyal medyada yapılan canlı yayın ve programlarda da vaatlerini Türk milletine anlatıyor.

Twitter üzerinden yayın yapan Babala Tv de kameralarını siyasiler için açıyor. Oğuzhan Uğur isimli kullanıcı, yeni başlattığı bir format ile herkesin cesurca sorular sorabileceği programda siyasilere mikrofon uzatacak. “Mevzular Açık Mikrofon” isimli programın ilk konuğu ise Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ olacak.

Programını çektiği mini bir video ile tanıtan Oğuzhan Uğur, “Bu formatta siyasi parti liderleri ya da siyasi parti temsilcileri konuk olacak, sizler onlara sorular soracaksınız. Konukların karşıt görüşünde olanların soru sorduğu programda kimse kendi şovunu yapamayacak. Mevzular Açık Mikrofonun ilk konuğu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ. Programımıza herkes katılabilir, gazeteciler de. Katılımcılar 1, gazetecilere 2 soru hakkı tanınacak. Soru sormak isteyenler #Sorum var hashtag’ine yorum yapılabilecek” dedi.

İlki Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın katılımıyla 31 Temmuz Pazar Akşamı Nişantaşı Üniversitesi Konferans Salonunda çekilecek programın bütün gelirleri ise anketle belirlenecek bir yere bağışlanacak.

Editör: Yadigar Hanım