Allah’ım dünden beri azgınlaşmış zalim Ermeniler yine Azerbaycan’ımıza saldırmakta, sivil yerleşim yerlerini toplardan ve tanklardan ateş yağmuruna tutmaktadırlar.

Ağa babalarının kışkırtmaları ile yine günahsız canlara kıyan bu zalimleri sen zelil eyle Allah’ım.

Dünyanın adeta seyirci kaldığı bu zulmü sen durdur Allah’ım.

Biz kimsenin topraklarına göz dikmedik, kimsenin varlığına kast etmedik ve kimseye haksızlık yapmadık. Çünkü biz milletçe ve ümmetçe senini emirlerini benimsedik, senin buyruklarını özümsedik ve senin irad ettiklerini yaşamımızın gayesi olarak kabullendik.

Şimdi sen, senin dinini yaşamının kılavuzu yapan bu asil milleti yalnız bırakma Allah’ım.

Mazlumların umudu, kimsesizlerin kimsesi, çaresizlerin çaresi olan bu şerefli milleti Nüsretin ve Rahmetinle kuşat.

Kerbela’da senin rızanı gözeterek canlarını severek feda eden Ehli beytin yüce makamı, Allahu Ekber nidaları ile şahadete koşan Çanakkale şehitlerimdin samimi niyetleri, Güneydoğu, Ortadoğu, Karabağ, Orta Asya ve nice yerlerde senin rızan için canlarından geçen şehitlerimizin safiyene duyguları hürmetine bizi güçsüz duruma düşürme Allah’ım.

Sen bu mazlum ümmetin önderi konumundaki bu yüce ve asil Türk milletini yücelt ve şahlandır.

Yaradılanı Yardandan ötürü sevmeyi, zalime karşı ayaklanmayı, mazluma arka çıkmayı, haksızlığa savaş açmayı, adalet ve hak için şahadeti varlığının gayesi olarak gören bu şanlı milleti rahmetinle kuşat Allah’ım.

Sen zalimleri sevmez zulümden hoşlanmazsın, sen haksızları hoş görmez haksızlıktan hoşnut olmazsın. Oysaki, dünyanın ve tüm insanlığın başına musallat olmuş şer odaklar, ruhunu şeytana kiralamış global çeteler milyonların başına bombalar yağdırmakta, çoluk çocuk, yaşlı, kadın, hasta demeden ülkeleri, şehirleri, kasabaları ve köyleri tarumar etmektedirler.

Bu global çetelere karşı tüm insanlığı koruyabilecek bu yüce milleti galip eyle.

Dininden, ırkından bağımsız olarak bütün mazlumların ve ezilenlerin umudu olarak kabul edilen Turan ordusunun zuhuratını gerçekleştir Allah’ım.

Karabağ’da devam eden kanlı savaşta topraklarımız için savaşan Mehmetçiklerimizi merhametinle kuşat, meleklerinde teyid et ve onları koru Allah’ım.

Bu millet senin dininin son karakolu ve son kalesidir.

Bu kalenın düşmesi, bu karakolun yıkılmasını reva görme. Artık vatan sathını Anadolu’nun, Kafkasların sınırları dışına taşıyarak onu Turan adlı bir dünyaya konumlandıran bu yüce millete zafer şerbetini içir Allah’ım.

Allah’ım baş devletimiz olan Türkiye’mizi, Sn. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve devlet yetkililerimizi bu kutsal yolda muzaffer eyle.

Sn. Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev ve devlet büyüklerimizi bu doğru yoldan ayırma ve bu yolda bize başarılar nasip eyle.

AMİN… AMİN…AMİN….