Eski Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç bugün katıldığı 'Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden' adlı toplantıda iktidar partisini "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir" sözleriyle eleştirmiş, Arınç'ın sözleri günün en çok konuşulan başlıklarından biri olmuştu. 

MEHMET METİNER İSYAN ETTİ 

AKP'li Mehmet Metiner ise adeta Bülent Arınç'a isyan etti. 

TV100 ekranlarında katıldığı programda konuşan Metiner, ''Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar'' dedi. 

''O AŞAĞILIK LAFLARI EDECEĞİNE GELSİN KONUŞALIM''

Arınç'ın ''Majestelerinin gazetecileri var, havanın suyun berraklığından bahsederler 'kral çıplak' demenin vaktidir'' sözlerine atıfta bulunan Metiner, ''Biz kral çıplak demeyi bilecek kadar yürek sahibi insanlarız. Bülent Arınç'ın yüreği varsa o aşağılık lafları edeceğine buyursun gelsin tv100’de karşılıklı konuşalım. En az onun kadar müktesabatımız var bizim. Mücadele tarihimizde geçmişimizde. Başkalarına ayar çekmeye çalışmasın, haddini bilsin. Gerçekten hadsizlikte sınır tanımamaya başladı'' dedi. 

Editör: TE Bilişim