“17 Mart 2018

Değişim'in başarısızlığa uğramasının ardından yapılacak Milliyetçi Hareket Partisinin Olağan Kongresinden bir gün öncesi…

Kongre için Ankara’da 500 kişilik "Kına Geceleri" tertip edilen bir salon kiralanmıştır.

Son seçimlerde % 5 oy alarak meclis dışında kalan MHP nin kongre yapacağını “Gemerek Postası” ve “Tosya Haber” isimli 2 yerel gazeteden başka hiçbir basın kuruluşu haber değeri verip sütunlarına koymaya bile lüzum görmemiştir.

Seçimlerden ezici bir çoğunlukla 400 ü aşkın vekille çıkan AKP gerekli yasal zemini hazırlayarak ülkede rejimi değiştirmiş, Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Devlet-i Aliyyesi’nin birinci başkanı olarak Saraya oturtmuştur.

Yargıtay, Danıştay, Sayıştay ve de Anayasa Mahkemesi kanun değiştirilerek AK Parti Genel Başkanına bağlı Başkan yardımcılıkları haline getirilmiş, başlarına da TUBITAK Başkanı, IDO ve TRT Genel Müdürleriyle, Güreş Federasyonu Başkanı atanmıştı.

İllerde ve ilçelerde  Mahkeme Başkanlıklarını AKP İl/İlçe  Başkanlarının atadığı partililer yapıyor, şayet Belediye AKP liyse, Hukuk İşleri çalışanları da Savcılık görevini yürütüyorlardı.

AKP Gençlik Kolları üyeleri trafik polisi olarak vazifelendirildiğinden, kırmızıda geçme, emniyet şeridini ihlal etme, radara yakalanma gibi suçlara ceza kesmek için ehliyetten ziyade üyelik kartı soruluyor, AKP üyeleri her yol mübah denerek gönderiliyor, diğer vatandaşlara cezai işlem yapılıyordu.

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliğine Şamil Tayyar, Hürriyet’e Yiğit Bulut, Sözcü’ye de Mehmet Metiner atanmıştı.

Mercedes galerisine dönen Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayı geldiğinde, seçimlerde AKP ye oy vermiş illerde imsak vaktini 06.30 olarak açıklarken, İzmir, Edirne, Kırklareli gibi az oy aldıkları illerde 01.30’da orucu başlatıyordu.

Kadir Mısırlıoğlu Türk Tarih Kurumu Başkanlığına getirilmiş, ilk iş olarak bütün Atatürk posterlerini kaldırtıp, kurumun kuruluş tarihini 2017, kurucusunu da kendisi olarak değiştirmişti.

Suriye’nin ortadan kalkmasıyla Vad edilmiş toprakların bir kısmına kavuşmuş İsrail güney komşumuz olmuş, iki ülke millet meclisleri toplanarak karşılıklı olarak “KANKİLİK” ilan etmişlerdi.”

Birden “Yektir Allaaaaaah” diye bağırarak kan ter içinde uyandım. Allah’tan da uyandım, rüya da olsa o gördüklerime daha fazla dayanamazdım.

Ben kendime sordum, şimdi siz de kendinize sorun :  “Bunu mu istiyorsunuz ?”

Cevabınız hayırsa, gelin Türkiye’nin umudu, Türk Millet’nin gururu, Milliyetçi ülkücü Hareket’i iktidara taşıyarak, yapılan bütün haksızlıkların, yenilen bütün kul haklarının, gizlenen bütün yolsuzlukların hesabını tek tek soracak, Türk Milleti’nin ABLA’sı MERAL AKŞENER’e  destek verin.

SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ…

Senin de katılacağın bu güç, önüne çıkan bütün engelleri yıkıp geçecektir. Zira Milletin önünde hiçbir şey duramaz...