Ülkücü hareket tam 16 yıldır planlı bir şekilde devletten sökülüp atılıyor. İktidara yakın sendikalara üye olmayanların terfi şansları yok, MHP’nin verdiği bu sonsuz desteğe rağmen ülkücü kuruluşların mensuplarına bile sembolik bir iki istisna harici kamuda yaşam hakkı verilmiyor.

Beka sorunu yaşadığımızın(!) anlatıldığı bu günlerde bile vatan- millet diyen insanlar ikinci sınıf insan muamelesi görüyor. AKP, devleti bile milletin devleti olmaktan  çıkarıp partileştirdi. Bunun anlamı AKP devlette olduğu müddetçe ülkücülere hayat hakkı olmayacağıdır.

Partili cumhurbaşkanlığı referandumunda Bahçeli kayıtsız şartsız Erdoğan'a destek verdi. Siyasette karşılıksız destek yoktur. Normalde bu desteğin bir karşılığının olması lazımdı. Hiç bir karşılığı olmadı. Görünen o ki; Bahçeli sadece kendi koltuğunu korumalarını istedi. Mahkemelerin birbiriyle çelişen kararları,bağımsızlığını hatta hukuka bağlılığı tartışma konusu tartışılır hale gelmiş yargı kararlarıyla bu sağlandı. Desteğin tek karşılığı bu oldu.

Milliyetçi taban,Türkiye'nin bir beka sorunu olduğu söylenerek ikna edilmeye çalışıldı. Bana göre ortada bir beka meka sorunu yok. Eğer  beka sorunu dedikleri bir terör örgütü ise, Devlet güvenlik güçleri ve bağımsız mahkemeleriyle devleti ele geçirmeye veya yıkmaya çalışan örgütlerle her zaman mücadele edecek güçtedir, eğer iç sorunlar bu kadar kolay halledilebilecekken başarılamıyorsa vay o ülkenin haline. O ülke zaten batmıştır.

PKK 35 yıldır var, o zaman beka sorunu yoktu da şimdi mi oldu? Hiç bir örgüt devleti yıkamaz, devletleri yönetenlerin gafleti, hırsları,hataları yıkar. Varsayalım ki bir beka sorunu var, ülkeyi bu noktaya kim getirdi? Ben mi getirdim, ülkücüler mi getirdi, Kılıçdaroğlu veya Sayın Akşener mi getirdi? On altı yıldır ülkeyi Erdoğan ve atadıkları yönetiyor. Bir beka sorunu varsa ki şahsi kanaatim devletimiz beka sorunu yaşayacak kadar güçsüz değildir, ülkemizin olsa olsa yönetim sorunu vardır ve bunun sorumluları da bellidir. Bunun çaresi arabayı devirene tekrar arabayı teslim etmek olmamalıdır.

Rahmetli Yazıcıoğlu'nun çok sevdiğim bir lafı vardı,bizim tarlayı bizden önce sürmüşler derdi. İktidarı kim yönetiyorsa   MHP' yi de aslında aynı mekanizma  yönetiyor. Bahçeli'nin tavrı yeni değil,21 yıldır ülkücü müktesebata hiçbir şey katmadı. Tam aksine o müktesebatı kullanılamaz hale getirdi.Hem vatan tehlikede diye nutuklar atıldı, hem de genel merkezde oturularak keyif çatıldı. Tehlikede dedikleri vatan bile onların konforlarını bozmaya yetmedi. Bir olay hatırlıyorum yazmadan edemeyeceğim, Kafes filmi çevrilmişti. İlk defa bir sanat faaliyetinde ülkücüler anlatılmıştı.

Bunu desteklemek gerekir değil mi? Çünkü, ne kadar büyük gişe yaparsa yeni filmler yapılmasını teşvik eder. Ama Bahçeli destek olmayarak köstek oldu. Destek istemek için giden yapımcı-yönetmen ve baş rol oyuncularına ;"size kim dedi bu filmi yapın, ben yıllardır bunlara geçmişlerini unutturmaya çalışıyorum siz hatırlatıyorsunuz. İlla bir film yapacaksanız bir ülkücü ile devrimcinin aşkını yapın" dediği kulaktan kulağa yayıldı. Bir hareketi bitirmek istiyorsanız önce onu tarihinden geçmişinden koparacaksınız.

Erciyes kurultayının yasaklanmasını da aynı kapsamda değerlendirmek lazım. Şimdi içimizden bir yiğit hanımefendi çıktı. Engelleri bir bir devirerek kendisini Cumhurbaşkanı, partisini iktidar adayı yaptı.  Düne kadar Erdoğan'ın alternatifi yok diyenler bugün artık bu lafı diyemiyor. Demek ki  maya tutmuş.İl il geziyorum İYİ parti uçak hızıyla büyüyor. Bu acil seçim zaten görünen bu büyümeden kaçma amacı taşıyor.Bunu durdurmak için her şeyi yaptılar ama başaramadılar. Bak burada söylüyorum,seçimin galibi Akşener olacak.

Dava diye küçük küçük adamların dolmuşuna gelenler,sağa sola saldıranlar, hukuku çiğneyenler yarın çok mahcup ve pişman olacaklar. Yıllarca ülkücüyü ülkücüye kırdırarak ayakta kalan bu fitne zihniyetinin,AKP ile iş yapan sözde milliyetçi milletvekillerinin tasfiye edilmesi lazım.

Bizden biri iktidara yürüyor. Gevezeliği bırakın, kırk yıllık kani olmaz hani. Bu kervanda çok geç olmadan yerinizi alın.Bu kutlu yürüyüşü görmezden gelirseniz yarın görmezden gelinirsiniz. Sonra biz de İYİ partiliyiz demeyin,her şey vaktinde güzeldir.Burada  herkese yer var.