Zafer Partisi, Nilüfer İlçesi'nde ses getiren etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Etkinliklerinde sokak hareketine önem veren Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, farklı bir etkinlikle Nilüfer'i fethetti. 

Son günlerde Görükle'de açtığı stant etkinlikleriyle Nilüferlilerin gündeminde olan Esgin, teşkilatı ile birlikte sokaklarda Zafer Partisini tanıtmaya devam ediyor. Haftasonu gençlerin yoğun olduğu FSM Müzik Parkında stant etkinliği düzenleyen Nilüfer İlçe Teşkilatı, halktan büyük ilgi gördü.

Halkın Nilüfer'de Zafer Partisinin ilkelerinden, taviz vermeyen siyasetinden umutlu olduğunu vurgulayan Esgin, şunları söyledi:

"Partimizin Atatürk ve İnkilaplarindaki net tavrı, Nilüferli yurttaşlarımız için değerli.. Halka dokunduğumuz her ziyarette bunu net olarak görüyoruz. Bizimle tanışmak için stanta gelen yurttaşlarımız, Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ'ın konuk olduğu canlı yayınları tartışıyorlar. Görüyoruz ki, Genel Başkanımız'ın yer aldığı programlar farklı bir hassasiyetle takip ediliyor. Bugün Müzik Parkında açtığımız stanta genç, yaşlı, hemen her kuşak yoğun ilgi gösterdi. Sığınmacıların kendi vatanlarına dönmeleri için imza veren kıymetli vatandaşlarımız, güvenli gelecekleri için Zafer Partisi'nin bir kale gibi arkalarında durduğunu ilettiler. Hangi partiden olursa olsun çok sayıda vatandaşımız imza verirken, yurdumuzdaki kaçak sığınmacılardan rahatsızlıklarını dile getirdiler. Yurttaşlarımız sığınmacıların gönderilmesiyle ilgili proje ve programı olan tek partinin Zafer Partisi olduğunun bilincinde.Her kuşağın  muhteşem ilgi gösterdiği etkinliğimiz, gece geç saatlerde sonlandı. Havanın kararmasına aldırmayan halk, sığınmacıların kendi vatanlarına dönmeleri için çok sayıda  imza verdi. Zaman zaman kalabalık kuyrukların oluştuğu imza standımızda  halkımızı dinledik, partimizin her alanda projelerini tanıttık. 

Henüz partimizin kuruluşu 1 yılını doldurmadan, halkımızda  bize karşı duyulan güvenin, umutların, beklentilerin  kıvancıyla çok sayıda üye kaydı gerçekleştirdik.Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ'a, Zafer Partisinin programına, projelerine ve ilkeli siyasetine güven duyarak partimize üye olan Nilüferlilere şükranlarımızı sunarız. Milli hassasiyeti olan,  gelecek kaygısı duyan  Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerini, güvenli ve aydınlık geleceğimiz için Zafer Partisinde omuz omuza çalışmaya davet ediyorum."


 

Editör: Yadigar Hanım