1972 yılında Ordu’da doğmuş. İstanbul Tıp Fakültesi mezunu bir doktor; vasıflı burjuva.. özel polikliniği var!.. Şimdi anladık ki hanımefendi CHP’li kimliğinden öte, zırıl zırıl Marksist-Komünist… Bayan, CHP İstanbul il başkanı seçilince tivitırları patladı; biz de haberdar olduk…

İstanbul CHP İl Bşk’nı seçilen Canan Kaftancıoğlu’nun sövmediği, hakaret etmediği kimse kalmamış. İstisna şu; komünist, kürtçü, pkk/hdp’li, ermeni ve ermenisevici değilsen.. gamatayı basmış! Cumhurbaşkanı, TC Devleti, polis ve hatta soykırımcı Türkler(!) saydırmış da saydırmış…

Canan Kaftancıoğlu aleni bir Kürtçü-HDP aşığı; bildiğiniz kürdofil!.. Roboski, Kobane güzellemeleri ile aklı başından gitmiş hatunun… Mustafa Kemal Yoldaşı(!).. Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal’in nasıl yoldaşı oluyor, o da ayrı bir terane!

CHP’de sorun büyük…

Bu parti Atatürk’ün partisi falan değil arkadaş! Soysuzlar güruhunun işgaline uğramışlar…

Yazık.. Aydınlı, Uşaklı, İzmirli seçmene!.. Leyla Zana’lardan, Hüseyin Aygün, Sezgi Tanrıkulu ve şimdi komünist öykünmeli (ufak burjuva) Canan Kaftancıoğlu’na teşne edilip, oynaş kılınan CHP’ye yazık!

Bu kadının CHP altı okunda en değerli umdeyi teşkil eden Milliyetçilik ile ne alakası var? Kaftancıoğlu “KOBANE!!!” diye bir yerlerini yırtarken; aklında ve ruhunda Mustafa Kemal olduğunu mu düşünüyorsunuz?!.

Kılıçdaroğlu “18 adayı Yunan işgalinden kurtaracağım” dediğinde umutlanmıştım; ancak umudum kısa sürdü.. kürtçü bir kadını gitti Fatih’in İstanbul’una il başkanı yaptı!

Trakya, Batı Anadolu, Ege ve Güney şehirlerimizde CHP’ye oy veren Türkmen kardeşimin artık bu işe bir dur demesi lazım! Umulur ki Ümit Kocasakal gibi Atatürkçü bir isim, bu partinin başına gelir. Yoksa CHP’nin ve CHP’ye oy verenlerin işi çok zor.

Anlaşılıyor ki HDP ile zımni bir ittifaka girecek CHP! Kürtçü Canan Kaftancıoğlu’nun kürtçü özelliği hariç başkaca seçilme sebebi olamaz!

Atatürkçü, laik, Milliyetçi CHP seçmeni ya partisine sahip çıkacak ya da bu kozmopolit, enternasyonalci, kürtçü müptezeli Kaftancıoğlu gibi tiplerin oyuncağı olacak!

CHP bu kafayla Atatürk’ün partisi değildir! Canan’a ilk destek HDP’lilerden gelmiştir; gayrı lafa hacet yok!

CHP’nin içi hain dolu kardeşim.. hain!... Bu kafayla bir halt olmaz; vatansever CHP’li Türk’ün oyuna yazık ya hu!..